11:10 ta,ta to właśnie wasze durne tłumaczenie. Chłop to może być opasły,łysy,mały,stary bo to są walory jego tak??? Żal,żal,zero logicznego myślenia,zero samokrytyki.Jedynie jak jeszcze kuśki trochę z worka wystaje to samouwielbienie. To jest właśnie typowy facio..
Miej pretensje to ewolucji. Mózg i ciało, kobiety oraz mężczyzny trochę inaczej interpretują rzeczywistość. Nie bez powodu mężczyźni są wzrokowcami, a kobiety bardziej emocjonalne.
Tak, ale przygniotła mnie ta znajomość.
Trzeba było na górze się ułożyć,tradycyjnie,to by cię nie przygniotła
kobieta powinna wazyc max 80 kg przy wzroscie ok 180
W UK na przykład widać, że kolorowi spoza UE często prowadzają się z paniami mocno przy kości i oczywiście nie robią tego dla paszportu.
TRAGEDIA JAKA PATOLOGIA PISZE NA TYM FORUM.Ciesz się człowieku, że żyjesz, jesteś zdrowy, masz co do gara wsadzić... a jeśli nie masz zajęcia tylko obrażając wszystkich na tym forum podnosisz swoje ego to wiec, że jesteś zerem. Zło wraca z podwojoną siłą. Mam nadzieję, że już Cię dopadło.
A jeżeli nie ma co do gara włożyć, bo wszystko pożera ta salcesonica? Człowiek może umrzeć z głodu...
"wiedz" nie "wiec"
Bycie zerem w oczach zera niewiele zmienia dla obu zer.
widać że uderzyłem w ego :) jestes gruba tj wazysz ponad 100 ?:) ha zgadłem K.C. :)
K.C. zgadłem ?
Może jest chora np tarczyca. Zamiast wypisywać głupoty , udaj się z kobietą do lekarza . Co za typy....
Jak byś miał w lóżku kościotrupa 175 wzrostu i 45 w porywach 50 kg wagi to byś docenił co masz.
Ja boję się snu bo mi się wydaje że z kościotrupem śpie. O seksie nawet nie myślę
Jak ją kochasz i chcesz , aby fajnie wyglądała, to idź z nią do lekarza, zachęć do aktywności ruchowej. Takie pisanie na forum nic nie zmieni w Twoim życiu, ale....może się mylę. Nowy rok to dobra para na wszelkie zmiany...więc do dzieła!