16:16 zenada mało powiedziane
A najgorzej jest latem-capi od takiej,że szok.
Ja miałem grubą żonę wiem coś o tym 115 żywej wagi po 10 latach małżeństwa. Sex tylko po ciemku i bo inaczej się wstydziła. Nic jej się nie chciało ani na spacer ani do znajomych chyba że na coś dobrego do jedzenia. Nie wytrzymałem i teraz mam kobitkę 55 kilo wagi zgrabna sex jest cudowny biegamy razem i wszystko jej się chce. Tak że panowie zmiany są dobre. Nigdy więcej grubej żony. I nie mówcie że z wiekiem utyje bo mamy 2 dzieci i figurę ma super. Jak ktoś dba o siebie w młodości to i dba z wiekiem.
Daj sobie spokój z taką dziewczyną. Próżniak musi być skoro sie dopuściła do takiego stanu.
Kilku moich znajomych ma partnerki z nadwagą. Niestety, wstydzą się ich, mimo że udają że im to nie przeszkadza
A co z chlopami powyzej 120kg? Byliscie z takimi? Maja siusiaki? A te pseudo sportowcy takie zylaste fuj
Ja z moją grubą babą śpię,tylko ma zakaz podnoszenia ręki do góry.
nieeee...ratunku! wolałbym samotnie juz męczyć banana...
Niektóre wypowiedzi są strasznie infantylne(delikatnie mówiąc). Dla mnie najbardziej obrzydliwi są ludzie wyrachowani i podli. Nie rozumiem stygmatyzowania ludzi z powodu tuszy, wzrostu, koloru włosów, sprawności fizycznej, ale z trudem udaje mi się tolerować ludzi głupich. Sama nigdy nie miałam nadwagi w stosunku do wzrostu, ale to chyba genetyka i dobry metabolizm, bo nigdy też nie byłam na żadnej diecie. Nie każdy jednak ma takie szczęście, bo albo wchodzą w grę tematy dziedziczne, albo choroba i nie umiem zrozumieć, jak innym łatwo przychodzi osądzanie ludzi na podstawie wyglądu.
Czy widząc na ulicy kogoś grubego, jedzącego hamburgera lub chipsy czy inne śmieci, też jest to winą genetyki?
Myślę, że ma wyj....ne na to co o nim myślosz. To co chopds juz mi skubnsć nie mozna? Bez przesady...
Zajmijcie się swoimi d.pami i swoim zyciem. Wiekszasc sadzacych na tym forum to nieudaczniki zyciowi ot to.
Zajmij sie swoją du....
Dziewczyny! Nigdy więcej grubego chłopa.Żre jak wieprz,co zarobi to przeżre,seks z takim to katorga,poci się ,sapie,stęka,pierdzi,ptaka ma małego zazwyczaj bo otłuszczony.Nigdy więcej!!
kobiety powinny dbać o siebie, a nie wyglądać jak stare lochy. chłop to chłop(oczywiscie z rozsądkiem) Ci którzy popierają takie grube baby są takimi bo innego wyjścia nie widzę
strasznie to puste krytykowanie innych osobowości i wyglądu..może lepiej odpowiedz sobie :a ty czemu nie jesteś piękny,a..bogaty,a..czemu łysy,a..czemu mieszkasz w Ostrowcu a nie Nowym Yorku,czemu masz takie wykształcenie a nie inne..oj małomiasteczkowe to wasze myślenie,jak stare dewotki
10:11 - gruba baba robi dokładnie to samo :)
Na dodatek kłamie, że rozmiar nie ma znaczenia.
10:11 - przepiszę twoją opinię z małą zmianą.
Żre jak wieprz,co zarobi to przeżre,seks z takim to katorga,poci się ,sapie,stęka,pierdzi - oto gruba baba.
Maro, ja bym cię przepędziła. co zrobisz jak i ta utyje?? Też weźmiesz z nią rozwód??