Otyłość to zaniedbanie. Otyłość zwiększa ryzyko chorób serca nadciśnienie cukrzyca... Większe obciążenie stawów itp... Taka osoba szybko się męczy poci.... ogólnie nie zawracaj sobie głowy
Jak widać, ani twoim pytaniem, ani twoimi poradami na swoje pytania, nikt nie jest zainteresowany. Mnie też się nie chce z tobą dalej rozmawiać. Przykro mi, ale musisz sobie znaleźć bardziej ambitną rozrywkę, choć mam obawy, czy ci się uda????
Ja miałem grubą żonę wiem coś o tym 115 żywej wagi po 10 latach małżeństwa. Sex tylko po ciemku i bo inaczej się wstydziła. Nic jej się nie chciało ani na spacer ani do znajomych chyba że na coś dobrego do jedzenia. Nie wytrzymałem i teraz mam kobitkę 55 kilo wagi zgrabna sex jest cudowny biegamy razem i wszystko jej się chce. Tak że panowie zmiany są dobre. Nigdy więcej grubej żony. I nie mówcie że z wiekiem utyje bo mamy 2 dzieci i figurę ma super. Jak ktoś dba o siebie w młodości to i dba z wiekiem.
Daj sobie spokój z taką dziewczyną. Próżniak musi być skoro sie dopuściła do takiego stanu.
Kilku moich znajomych ma partnerki z nadwagą. Niestety, wstydzą się ich, mimo że udają że im to nie przeszkadza
Maro, ja bym cię przepędziła. co zrobisz jak i ta utyje?? Też weźmiesz z nią rozwód??
10:11 - gruba baba robi dokładnie to samo :)
Na dodatek kłamie, że rozmiar nie ma znaczenia.
Trzeba było na górze się ułożyć,tradycyjnie,to by cię nie przygniotła
10:11 - przepiszę twoją opinię z małą zmianą.
Żre jak wieprz,co zarobi to przeżre,seks z takim to katorga,poci się ,sapie,stęka,pierdzi - oto gruba baba.
W UK na przykład widać, że kolorowi spoza UE często prowadzają się z paniami mocno przy kości i oczywiście nie robią tego dla paszportu.
"wiedz" nie "wiec"
Bycie zerem w oczach zera niewiele zmienia dla obu zer.
widać że uderzyłem w ego :) jestes gruba tj wazysz ponad 100 ?:) ha zgadłem K.C. :)
nie no weź. nie pisz takich postów właśnie miałem jeść obiad- wyobraziłem sobie to i już mi się odechciało.
Brrrr