jak w temacie, ona uwaza ze jest ok i nic nie chce z tym zrobic, ma drugi stopien otylosci...mloda dziewczyna
Czasem lepiej być grubym, niż tak głupim, jak ty.
Jak nie jeszcze bym ją dokarmiał.Tyle kg. do pieszczenia...
ja lubie grube, z kudlatymi wlosami, jeszce jak nie mają czworek sa mega sexy
Koniecznie chcesz zaistnieć i sam do siebie piszesz? Tak to jest, jak się jest NIKIM z wielkim ego. Do roboty i tam się wykaż.
to już jest choroba, musisz jej powiedzieć niech się uda do lekarza bo będzie coraz gorzej...
14:00. Możesz mi powiedzieć, jakim prawem ktoś ma komuś mówić, co ma robić? Strasznie dużo byłoby pracy, by wszystkim idiotom w Ostrowcu powiedzieć, że nie powinni pisać na forum.
Jak widać, ani twoim pytaniem, ani twoimi poradami na swoje pytania, nikt nie jest zainteresowany. Mnie też się nie chce z tobą dalej rozmawiać. Przykro mi, ale musisz sobie znaleźć bardziej ambitną rozrywkę, choć mam obawy, czy ci się uda????
Otyłość to zaniedbanie. Otyłość zwiększa ryzyko chorób serca nadciśnienie cukrzyca... Większe obciążenie stawów itp... Taka osoba szybko się męczy poci.... ogólnie nie zawracaj sobie głowy
A jak się upasła żona,to co mam brać rozwód?
nie, ale można założyć kłódkę na lodówkę
Nie zawsze zaniedbanie ,czasem efekt choroby albo brania leków.Kilogramy łatwo się nabiera przy sterydach i hormonach które musisz brać bo dą jedynym ratunkiem.Lepiej być puszystym i żyć niż wąchać kwiatki od spodu.
przecież osoba pytająca mówiła że ona nie chce iść do lekarza
Moze jest chora, moze siwdzi w domu i z nudów je tylko. Wspilczuje takiego partnera. Wrrrr
to już nie kobieta... kobieta dba o siebie, a jak jest chora to do lekarza