Byli funkcyjni SB i UB organizują się do wyborów samorządowych 2018r popiera ich SLD Pan Czarzasty co wy na to
Oddajcie nam emerytury! Hop! Siup! I od nowa Polska Ludowa!
Startować sobie mogą i Czarzasty jesli chce może na nich głosowąć, wolna wola.
Ja zagłosuję TYLKO NA PIS.
A co mi to przeszkadza teraz jest więcej ludzi kablujacych niż w PRLu
Tu raczej chodzi o tych pałujących niż kablujących.Pomyliło ci sie coś gosciu z 20:27.
Mam nadzieje że ci łobuzi do żadnej władzy nie dojdą oni wtedy zarabiali a teraz maja jeszcze do pażdziernika wysokie emerytury.Brakuje im władzy i KORYT tym z SB i innych służb oraz SLD przy wyborach trzeba patrzeć na wiek oraz w jakich ugrupowaniach działali.Górna granica wieku to 50 lat. a będzie nam lepiej
Dokładnie tylko PIS MUSZA WYGRAĆ NASTĘPNE WYBORY
Ostrowiec był i jest zawsze czerwony więc zagłosują na czerwonych.
W mieście bieda aż piszczy, ale czerwoni górą. Powodzenia.
30.04. godz.22:36. Za każdym razem jak czytam Twój wpis, to mam ochotę Cię pozdrowić. Masz poczucie humoru i to lubię. Widać, że stara,inteligentna gwardia. No to pozdrawiam. Zaraz będzie lawina hejtu ze strony tego motłochu, a mnie to wisi koło (do rymu).
nigdy nie głosowałem i zagłosuje na PZPR-SLD. Nigdy!!! Precz z komuną!
Ostrowiec przecież w ostatni wyborach poparł właśnie wszelkich byłych funkcjonariuszy aparatu władzy komunistycznej
precz z komuna!!ja glosuje na pis
Najwięcej KOMUCHOW I BYLYCH FUNKCJONARIUSZY JEST W PIS....PIOTROWICZ...KRZYŻE I INNI.
A znasz jakichś innych, oprócz Piotrowicza? Bo chyba nie masz podstaw twierdzić, że w pis jest ich najwięcej.
Krzyczysz gościu "precz z komuną" i głosujesz na "komunę"?
Nic z tego nie kamam
Znalazłeś kilku i sie podniecasz.Każdy mógł w młodości zblądzić.Problem w tym że pózniej trzymali się z dala od Kiszczaków i Jaruzelskich,czego nie można powiedzieć o Tusku,Komorowskim czy tych podobnych.Widać różnice?
Mają poparcie protestowali w sobotę przed sejmem popierał ich Czarzasty oni z SLD oraz PO Nowoczesna Panowie Michnik i Lis,zawsze wpływali na wybory i wyborców.A teraz walczą ze zdwojoną siłą aby powróciły im Koryta.Trzeba głosować na tych którzy mają nie więcej niż 50 lat i się nie ześwinili.
Zbładzili i wcale z dala od Kiszczaków się nie trzymali tylko z nim współpracowali aż do słynnego wyprowadzenia sztandaru