Chyba cię ubodlo .indolencio.co koryto ci w głowie.
Będę radnym nowej kadencji i nie będę robił nic,będę tylko siedział na posiedzeniach i komisjach,brał kasę i w wolnym czasie podróżował po świecie. Jak władza to mam coś z tego mieć dla siebie a nie dla idei.
Biała z ogonkiem , też marzy tylko wyłącznie ,o pełnym brzuszku,i nic po za tym,aż przychodzą święta,i i bach, zjedzą ja radni
Pewnie, że zjedzą, bo ich będzie stać na godziwe święta mając kilka źródeł bezbolesnych dochodów, jako nagrodę za wypruwanie sobie żył w walce o dobro społeczne:)))
Ten wątek to przykład, co zrobiłem jako radny. Na 60 wpisów i 1700 odwiedzających, ani jednej odpowiedzi. Czyli 23 radnych nie zareagowały. Natomiast odwiedzający ocenili - nic. Po co zmieniać?
Albo przykład ze radni są zajęci pracą zawodową,społeczną i kampanią i nie mają czasu się tu z wami przekomarzac. Bo jesli nawet by który coś napisał to i rak byscie go zjechali. Przecież tylko to potraficie.
Raczej maja w dupie wyborcow.
To forum mają gdzieś i się z nim nie liczą.
7.58
To wyborcy nie postawią krzyżyka, kto już był dziękujemy.
7.52
Jak napisze, obiecałem 10 tematów, zrobiłem 1, próbowałem 6, nie do przejścia było 3, nikt Go nie zjedzie.
W metropolii ostrowieckiej wszyscy mieszkańcy się znają i wiedzą doskonale, który radny cokolwiek robił, a który jedynie figurował na liście obecności i liście płac. Wiadomo, że nie wszystko od radnego zależy i nie wszystkie jego pomysły kampanijne mogły być zrealizowane, ale starania też się liczą, a nie spoczęcie na laurach po wygranych wyborach i oczekiwanie na następną kampanię. Są w naszym mieście radni, którzy zasługują na pochwały i to oni właśnie powinni dać przykład i zaprezentować się na forum, bez względu na ewentualne docinki i złośliwości. Ludzie wiedzą, kogo bronić, a kto się sam obroni faktycznym działaniem.
Po kiego grzyba utrzymywać taka , grupkę swoich , lepiej byłoby gdyby pieniądze z doli przeznaczyć, na szczytny cel. Np drogi funkcje radnego zrobić społeczną,ciekaw jestem czy ,tak by się pchali, jestem wręcz przekonany że chętnych byłoby brak
21.36
Wybierzmy cudzych. A na poważnie, mamy rok do wyborów parlamentarnych, należałoby podjąć inicjatywę, która umożliwi powstanie lobby za ustawą stanowiącą, aby diety radnych były rekompensatą za utracone wynagrodzenie a nie płacona ryczałtem. Na obecnym etapie nie ma możliwości.
05:58. Ty już nie sypiasz po nocach i całe dni dyżur na forum? Zanim dojdzie do wyborów, to się wykończysz. Po co się tak męczyć, skoro szanse i tak zerowe?