Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Byłem Radnym Rady Miasta Ostrowiec Św. 2014 - 2018

Chyba cię ubodlo .indolencio.co koryto ci w głowie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Będę radnym nowej kadencji i nie będę robił nic,będę tylko siedział na posiedzeniach i komisjach,brał kasę i w wolnym czasie podróżował po świecie. Jak władza to mam coś z tego mieć dla siebie a nie dla idei.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Biała z ogonkiem , też marzy tylko wyłącznie ,o pełnym brzuszku,i nic po za tym,aż przychodzą święta,i i bach, zjedzą ja radni

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pewnie, że zjedzą, bo ich będzie stać na godziwe święta mając kilka źródeł bezbolesnych dochodów, jako nagrodę za wypruwanie sobie żył w walce o dobro społeczne:)))

Gość_Janek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ten wątek to przykład, co zrobiłem jako radny. Na 60 wpisów i 1700 odwiedzających, ani jednej odpowiedzi. Czyli 23 radnych nie zareagowały. Natomiast odwiedzający ocenili - nic. Po co zmieniać?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Albo przykład ze radni są zajęci pracą zawodową,społeczną i kampanią i nie mają czasu się tu z wami przekomarzac. Bo jesli nawet by który coś napisał to i rak byscie go zjechali. Przecież tylko to potraficie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Raczej maja w dupie wyborcow.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To forum mają gdzieś i się z nim nie liczą.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 66

Odp.: Byłem Radnym Rady Miasta Ostrowiec Św. 2014 - 2018

7.58

To wyborcy nie postawią krzyżyka, kto już był dziękujemy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 64

7.52

Jak napisze, obiecałem 10 tematów, zrobiłem 1, próbowałem 6, nie do przejścia było 3, nikt Go nie zjedzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W metropolii ostrowieckiej wszyscy mieszkańcy się znają i wiedzą doskonale, który radny cokolwiek robił, a który jedynie figurował na liście obecności i liście płac. Wiadomo, że nie wszystko od radnego zależy i nie wszystkie jego pomysły kampanijne mogły być zrealizowane, ale starania też się liczą, a nie spoczęcie na laurach po wygranych wyborach i oczekiwanie na następną kampanię. Są w naszym mieście radni, którzy zasługują na pochwały i to oni właśnie powinni dać przykład i zaprezentować się na forum, bez względu na ewentualne docinki i złośliwości. Ludzie wiedzą, kogo bronić, a kto się sam obroni faktycznym działaniem.

Gość_Motos
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 67

Po kiego grzyba utrzymywać taka , grupkę swoich , lepiej byłoby gdyby pieniądze z doli przeznaczyć, na szczytny cel. Np drogi funkcje radnego zrobić społeczną,ciekaw jestem czy ,tak by się pchali, jestem wręcz przekonany że chętnych byłoby brak

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

21.36

Wybierzmy cudzych. A na poważnie, mamy rok do wyborów parlamentarnych, należałoby podjąć inicjatywę, która umożliwi powstanie lobby za ustawą stanowiącą, aby diety radnych były rekompensatą za utracone wynagrodzenie a nie płacona ryczałtem. Na obecnym etapie nie ma możliwości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 63

05:58. Ty już nie sypiasz po nocach i całe dni dyżur na forum? Zanim dojdzie do wyborów, to się wykończysz. Po co się tak męczyć, skoro szanse i tak zerowe?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty