byk chłopu spierdolił i gonił go bez pole i go wyjebało
chłopu ciele uciekło i obława była
Tak kumpel mial wyoadek :(
to niezle musial byc najebany, jak to na wsi
tak był wypadek młody chłopak wyprzedzał traktor zjechał na przeciwny pas i zderzył się czołowo z osobówką jechał około 120/h sprawca ma porozbijaną głowę z drugiego samochodu kierowca ogólnie potłuczony .jego dziewczyna leży w szpitalu ma złamaną rękę i jest mocno potłuczona.
Całe szczęście że żyją...
to ma szczęscie że przeżył z traktorem zapierdalającym 120!!!
a wiesz może skąd były osoby uczestniczące w tym wypadku????interesuję się tym bo mieszkam w okolicy a nie jestem akurat tam obecna przez jakiś czas i chciałabym wiedzieć?
Kara za niedostosowanie się do przepisów ruchu drogowego. Mam nadzieje że to będzie nauczka dla wariatów następnym razem śmierć z kosą przyjdzie.
Przeczytałem komentarz na stronie ostrowiec.tv, bomba !!! "Działania straży polegały na podaniu JEDNEGO PRĄDU WODY na palący się pojazd......." i dalej "......oświetleniu miejsca zdarzenia przy użyciu NAJAŚNIC." Ludzie to jest chore !!!!!
ale co?
Najaśnica – rodzaj mobilnego, umieszczonego na wózku, zestawu oświetleniowego, składający się zazwyczaj z generatora prądu napędzanego silnikiem wysokoprężnym , masztu i zestawu lamp halogenowych. Najaśnice wykorzystuje np. straż pożarna do doświetlania miejsca prowadzonej akcji gaśniczej; wykorzystywane są również na placach budów, znajdują zastosowanie wszędzie tam gdzie nie ma innego rodzaju oświetlenia.