wczoraj o 21 była zamknięta droga do ostrowca i trzeba było jechać objazdem bo coś się stało nie wiecie co?
a wiesz może skąd były osoby uczestniczące w tym wypadku????interesuję się tym bo mieszkam w okolicy a nie jestem akurat tam obecna przez jakiś czas i chciałabym wiedzieć?
Czołowe zderzenie w śnieżkowicach było.Nic więcej nie wiem
tak był wypadek młody chłopak wyprzedzał traktor zjechał na przeciwny pas i zderzył się czołowo z osobówką jechał około 120/h sprawca ma porozbijaną głowę z drugiego samochodu kierowca ogólnie potłuczony .jego dziewczyna leży w szpitalu ma złamaną rękę i jest mocno potłuczona.
Traktor nie miał oswietlenia z tyłu.Młody chłopak wyprzedził go w ostatniej chwily.
Wypadek w Mychowie
http://www.ostrowiectv.pl/1,1213-czolowe_zderzenie_samochodow.html
Przeczytałem komentarz na stronie ostrowiec.tv, bomba !!! "Działania straży polegały na podaniu JEDNEGO PRĄDU WODY na palący się pojazd......." i dalej "......oświetleniu miejsca zdarzenia przy użyciu NAJAŚNIC." Ludzie to jest chore !!!!!
ale co?
Najaśnica – rodzaj mobilnego, umieszczonego na wózku, zestawu oświetleniowego, składający się zazwyczaj z generatora prądu napędzanego silnikiem wysokoprężnym , masztu i zestawu lamp halogenowych. Najaśnice wykorzystuje np. straż pożarna do doświetlania miejsca prowadzonej akcji gaśniczej; wykorzystywane są również na placach budów, znajdują zastosowanie wszędzie tam gdzie nie ma innego rodzaju oświetlenia.
nie prościej użyć POLSKIEGO "oświetlono" i "ugaszono palący się samochód" ??
Kara za niedostosowanie się do przepisów ruchu drogowego. Mam nadzieje że to będzie nauczka dla wariatów następnym razem śmierć z kosą przyjdzie.
tak....tylko po kogo niby miałaby przyjść bo chyba nie wszyscy równo zawinili. jak już ta śmierć miałaby kosić to niech kosi wariatów drogowych ,którzy nie szanują zdrowia i życia własnego ani cudzego.