Byl ktos z was wczoraj ? (17.12.12)
Cytujac dedykacje Dj'a
"Z pozdrowieniami dla wszystkich ktorzy pier....ą glupoty na forum ostrowca"
chciałem napisac kilka faktow
Na plakacie imprezy widnialo
- Megamix wszystkiego co najlepsze:
Odswiezone kawalki lat 90 w wersji House
Taneczne Rnb
I wielka pieczatka z napisem "Stop Disco Polo"
House - oczywiscie w nadmiarze
Od godz 22.30 do godz 2.20 nie polecial ANI JEDEN kawalek "tanecznego Rnb" chyba ze dla dj'a taneczne rnb to 1 stary Dr. Alban
Co najciekawsze polecialo kilka kawalkow disco polo :)
Z Pozdrowieniami dla Dj'a ktory pie....i co innego na plakacie a co innego na parkiecie
Żenada.
Racja.
Chyba tylko na zachete tak samo jak bylo z "polnagimi barmanami" ktorzy nie dojechali i zaje... naglosnieniu przy koncercie pezeta.
Pisalem juz do nich kiedys prosbe na FB, w komentarzu aby wreszcie powrocilo chociaz troche czasow sprzed roku i Rnb - tam byli cwani i sobie komentarz kasuja.
Tutaj juz tacy cwani nie beda :))))
coś naćpany jeszcze po tej imprezie,bo bełkoczesz i trudno zrozumieć o co ci biega
Ja również byłam wczoraj.Poszliśmy ze znajomymi właśnie ze względu na rnb, miałam nadzieję,że klub tym razem dotrzyma słowa i zrealizuje swoje "plakatowe" obietnice.Cóż obietnica została tylko na plakacie a w klubie muzyka jak zawsze.
a po co Ci "półnadzy barmani"? - chciałeś ich oglądać?
Ja nie, ale moja dziewczyna owszem. Pozatym nie chodziło o to czy chcialem czy nie chcialem tylko o to jak sie wywiazuja z tego co podaja na plakatach.
Faktycznie lipa ... znowu co innego na plakacie a co innego w rzeczywistosci
nie bylo discopolo, jestescie mega uwzieci na tych chlopakow.
a skoro wam sie tak bardzo niby tam nie podoba to po co wogole tam lazicie ? idzcie sobie do margerity albo hokuspokus :)
Chyba nie zrozumiałeś tematu. Ludzie piszą, że zostali zrobieni w pióro. Obiecano im co innego a co innego dostali. Pewnie następnym razem nie uwierzą w plakatowe informacje.
Aga chyba czytanie ze zrozumieniem się kłania :)
Aga - owszem bylo disco polo - chyba ze dla Ciebie "D-Bomb - Lubię kiedy" (ktore lecialo) to taneczne Rnb a moze House ;)
Dla niej to na pewno nie disco polo no bo jak D-Bomb disco polo?? A gdzie tam :))) Z resztą chyba tak jak dla połowy tego miasta a już na pewno dla pana dj'a
dla mnie to 'dance', i dla dja ktory na tym chyba zna sie lepiej od was.
przeciez to slychac odrazu ze z discopolo ma wspolnego tylko tyle ze po polsku wy znawcy :)
Ludzie jest post!!! i takie imprezy można darować sobie na ten czas...
Jak bede wierzacy to bede sobie "darowywal" takie imprezy. A poki co nie zmieniaj tematu watku.
Dance czy Disco Polo jakie to ma znaczenie. To jest jeden z kilku tego typu numerow ktory polecial jakie sobie przypomnialem.
Potrafi taka muzyke puscic a nie potrafi zagrac nic z "tanecznego rnb" o ktorym byla mowa ?
dopoki ludzie się bawią to dj nie zmieni klimatu, zapamietajcie ze chodzi o wiekszosc ludzi na parkiecie , a nie o 10 szarych osob ktore tylko na forum potrafia cos powiedziec i truc o rnb niby.