To może niech ten nowy busiarz co zaczoł jeżdzić na kunów niech i zacznie jeżdzić na ćmielów będzie jeden uniwersalny przewożnik noi normalny w dosłownym słowa tego znaczeniu.
Gut Bus-winner nierozkraczją się hihihi pod starostwem jakie by nie były.Bajka ???3miechy...
jak komuś nie pasują busy,to macie autobusy!wybór jest prosty,i poco komentować rzecz oczywistą, jaką jest brak połączeń z MPK do Kunowa.Kończąc prace,tak jak w moim przypadku o godz 20ej,musiałam czekać na przystanku aż do 22:35 na Sienkiewicza,to jest chore żeby w tych godz nie można było się dostać do domu!Bardzo dobrze że są busy,dla mnie MPK może nie istnieć,w niedziele też kursują odświętnie i ceny MPK niestety są wysokie,popieram branże busów oby było ich jak najwięcej!
Jestem stałą klientką praca dom nie narzekam, tamte zaczeły jeżdzić a już problemy hehehe
Jestem klientką busików tych przez Janik widać że właściciel dba o nie,nie tylko że jeżdżą czyste ale i są niezawodne.Własciciel musi być profesjonalistą.
Gdy by nie te busy do Kunowa ludzie by nie mieli czym do pracy,szkoły dojeżdżać,bardzo fajnie zorganizowana jest ta firma,a jeśli komuś przeskadzają te busy,to pewnie temu co te busy przeskadzają takie moje zdanie,stałej pasażerki.
Firma jak firma niech tam piszą ja dojeżdżam dzień w dzień żadnych problemów nie ma,właściciel widać że dba nie tylko o ludzi ale i o tabor.
to ty chyba jesteś z tej firmy.jak oni są punktualni to ja jestem ksiądz. jest to najgorsza i obleśna firma busiarska w Ostrowcu,a może i w Polsce.nigdy jeszcze żaden z tych busów nie przyjechał punktualnie. czasem nawet wogóle nie przyjeżdzają.!!!POLICJA ich łapie non stop.mandat za mandatem. np.ostatnio w rynku.temu żółtemu co drzwi otwierają się 10 min.wydech się urwał i ciągnoł go za busem. dobrze że jechała vectra policyjna i zatrzymała tego szrota. A ludzie co z nimi ????.właśnie czekali 40min. a kolejne paści jak przyjadą. GUT BUS -- ŚMIECH.niech ktoś zrobi z tą firmą wreszcie pożądek.!!! ja jedynie jak będe miał wolne w pracy.pójde do starostwa i zgłosze ten fakt. niech ktoś ich z kontroluje. a najlepiej LICENCJE IM ZABRAĆ !!!!
Haha widać jak przegląd maja te samochody skoro wydech sie urwał <lol> Panie Czajkowski Pan sobie jaja robi chyba z ludzi.
Bąk nie Bąk ja zwami jeżdże nienarzekam,tabor jak nowy kto co do was ma niewiem,ktoś tu chyba guza szuka swoją zawistnością...
Bąkowi przeszkadzają że busy mają dżwi automatyczne?w tych na ćmielów słyszałem że ludzie oknem wchodzą oczywiście jak się i to okno otworzy,tragedia w razie awari.Dobrze że tam ma wejść nowy normalny przewożnik do Małachowa każdy pewnie będzie z tamtymi jeżdził skoro teraz ludzie plują na tego co jest.WTEDY TO TU KOMUŚ ŻYŁKA W SADKU PĘKNIE.
Widze że B..siadł na sadku a słyszałem pikantniejsze szczegóły-JAKI POKORNIUTKI i jaki spokój na Forum hahaha.
hej czy orientuje sie ktos czy jedzie ten bus na kolonie z gromadzic z rynku w ocu tak jakos 9 10 ? a moze ktos zna rozklad tego busa z rynku i wrzuci z gory dzieki
Jak dla mnie firma ok.Busy regularnie jeżdżą czyste zadbane mało takich w mieście.Inne firmy powinny brać przykład z nich-pozdrawiam firme
Jeżdże z wami super załoga super firma,stały klient jest doceniany i ma taniej!jedna z lepszych firm!