Haha widać jak przegląd maja te samochody skoro wydech sie urwał <lol> Panie Czajkowski Pan sobie jaja robi chyba z ludzi.
hej czy orientuje sie ktos czy jedzie ten bus na kolonie z gromadzic z rynku w ocu tak jakos 9 10 ? a moze ktos zna rozklad tego busa z rynku i wrzuci z gory dzieki
Jak dla mnie firma ok.Busy regularnie jeżdżą czyste zadbane mało takich w mieście.Inne firmy powinny brać przykład z nich-pozdrawiam firme
dziś jechałam z tą firmą pytam kierowce jak dojechać do? obszernie mi odpowiedział i to jest przewożnik
Bo są firmy które nie tylko dbają o tabor jak np.ta jednen z rzetelniejszych przewożników.
Ale temu Z Trans Katriny
Gut Bus przeszkadza nie martw się gość z T.Katriny nadaje sę tylko na leczenie i wiesz o tym doskonale niech dalej podckakuje to i sobie wyskoczy.
No śmiał się z innych a wiem bo widziałem jak dziadowskiej firmie Trans Katrina dowody rejestracyjne zabierali nieraz i CO-hahahaha busy na złom!
dla przypomnienia czytajcie forumowicze Ostrowca Gut Bus jezdzi SUPER PRZEWOZNIK , trans katrina jeszcze jezdzi:)
DZIADOSTWO OBYDWA KUR..MA..
busy,mpk siebie warte
Prosze