Dokładnie Wiolciu też ich widziałem jak rozkłady przyczepiali. Widać że kultura eleganckie samochody i z tego co wiem z ogrzewaniem :) W końcu będzie można normalnie jechać.
MNIE TEŻ TO CIESZY !!! GUT BUS NA HUTE. WŁAŚCICIEL NA ZASIŁEK.
ha ha macie racje. już nie jednokrotnie zglaszałem ITD o tych "GUT BUSACH " NA KUNÓW. myśle że to już końcówka tej firmy. marku masz racje.właściciel na zasiłek.ha ha
Jechałem dziś "nowym" busem, tym co kursować ma na trasie Kolonia Inwalidzka - Gromadzice przez Kunów i Ostrowiec. Pełna kultuta - czysto, ciepło. Może to czegoś nauczy dotychczasowego przewoznika.
Taka kultura przydała by się w Trans Katrinie może ta firma by ich zastąpiła(bajka),sami na rynku i po 500 osób dziennie wożą
W Firmie GUT-BUS wszystkie busy zostały zakupione w Anglii na szrocie, i przerobione na wersje europejską. Przełożono kierownice z prawej na lewą stronę, wycinane drzwi z prawej strony, spawanie w garażu. Wystarczy dobrze się przyjrzeć . Wartość takiego samochodu to 10-15 tyś. „ŚMIECH”
Wszystkie te wpisy negatywne pisze właściciel Trans Katriny Łukasz Bąk.Przeszkadzają mu wszyscy przewożnicy w całym ostrowcu.Ludzie nie są zadowoleni z dziadowskich busów jeżdżących na ćmielów wystarczy poczytać Forum "trans Katrina Koniec",lub same opinie o nim samym "Trans Katrina o właścicielu"nawet ten wpis -inspektor 2012-02-12 godż,20:32 skopiował z jednej ze strony Trans Katrina koniec i wstawił go sam tutaj tzw.(plagiat)tylko tam napisał to pasażer.Panie Bąk brak oleju w głowie zachowaniem i rozumowaniem 3latek by pana przeskoczył (choć lepiej pasuje dziecko niż pan) żenada.Podkreślam ten wpis to nie wpis pana Czajkowskiego tylko doświadczonego psychologa ze Starostwa powinien pan się leczyć "dziecko Bąk" bo to są już zawaansowane zaburzenia.BRAK ZAJECIA DOROSŁY CZŁOWIEK A TAKIE RZECZY PISZE ŚMIECH.
panie czajkowski dokłada pan sobie do pieca, wypisując takie brednie. jutro juz łukasz będzie wszystko wiedział. to co zobaczy pan się z nim w sądzie.nie wyjdzie pan z niego !!! i dobrze !!!!
No i gdzie te tłumy ludzi, które miały jeździć nowymi busami firmy "Bajka"? Bo jakos widze pustkami swieca :) A te co były nadal wypełnione po brzegi
jerzdze busami do kunowa i spowrotem nie interesują mnie busy czy kierowcy aby dojechać do celu! a tu komuś ta firma przeskadza niech będzie najgorsza nieobchodzi mnie to i znajomych mogą nawet bez kół jeżdzić aby dojechać...
Szczęsliwy masz racje !!!!! przecież głupi widzi że " GUT BUS " chce się ratować-- jak tonie. przeżuca wszystko na TRANS KATRINE.nie jeżdze busami, ale widze na OSTROWCU że busy najlepsze jeżdzą na Ćmielów.KAŻDY PRZEWOŹNIK POWINIEŃ BRAĆ PRZYKŁAD. Z NAJLEPSZEGO PRZEWOŹNIKA. JAKIM JEST TRANS KATRINA. !!!
kolejnych trzech przewoźników czeka na zezwolenie na kursowanie do Kunowa. Najwyższy czas na zdrową konkurencję.
czy ktoś wie za co busa "gut bus " na KUNÓW pana czajkowskiego zatrzymała we wtorek 21.02.2012r. POLICJA na ulicy Starokunowskiej w RYNKU o godz.16.50. Domagamy się przeprosin właściciela za utrudnienia, w dotarciu do domu. gdzie zdaża sie to już nie pierwszy raz.
Czasem stali policjanci zatrzymują tj.21.02.2012 bo dojeżdżają tą firmą do pracy i spowrotem:)
Czy ten bus bajka jadąc z Kolonii Inwalidzkiej do Ostrowca zajeżdza do Kunowa/Rynek?
Tak zajeżdża na Rynek do Kunowa tam jak autobus 17 ma przystanek.
Na 99% ma wejść nowy przewożnik na ćmielów wszystkie kursy mają być aż do Małachowa,o Kunowie pierwsze słysze? panowie Czajkowski i Bąk jesteście obydwaj conajmniej śmieszni.