Bardzo proszę o czasy odjazdów busów do Kunowa i godziny powrotu. Czy ktoś może ma rozkład????
Pilnie muszę dojechać koło dziesiątej do gminy i wrócić.
Z góry dzięki.
kolego giga nie polecam !!!! lepiej mpk . BUS na kunów albo przyjedzie 15 min opuźniony,albo w cale. tylko sie wymarzniesz na przystanku.WIEM COS O TYM, BO OSTATNIO CZEKAŁEM NA RYNKU 30 MIN. NIE POLECAM.
Bus podjeżdża prawie pod samą gminę a od pociągu musisz iść pieszo ok. 30 min. Z rynku ok. 8.21, 8.56, 9.39. Ale czasami zimą fakt wypadnie jakis kurs lub kilka minut się spozni.
bus podjeżdża masz rację--, ale trzeba też powiedzieć że często już nie odjeżdża .a to awaria ,albo zamarzł -- NIE POLECAM.NIE MA NA NIEGO CO LICZYĆ. KONIEC "GUT BUSÓW" NARESZCIE MAMY NOWEGO PRZEWOŹNIKA NA KUNÓW. BUSY SYMPATYCZNE I KIEROWCY MILI. A NIE TAKIE "BURKI" JAK W GUT BUS. CZEKALIŚMY NA KOGOŚ NORMALNEGO I WRESZCIE GO MAMY. NIGDY JUŻ NIE POJADE GUT BUSEM.
NIKOMU NIE POLECAM !!!
dokładnie parodja firmy. nie da się za nimi jechać tak spalinami śmierdzi. gorzej niż w mpk. kto takim busom podbija przeglądy. widziałem takie same w ANGLI tylko było to ponad 15 lat temu.! a teraz te same jeżdzą na kunów. GUT BUS - WAGONIK PRZEWĄŻĄCY LUDZI.musze powiadomić ITD.
ale antyreklama boże, zawistni ludzie, już ja tej nowej firmie ktora ma byc zrobie odpowiednia reklame, zobaczymy czy tak z wami beda ludzie jezdzic, hehehe
dlaczego na Kunów jezdzą najgorsze busy w mieście. ??? a może właściciel nie boji się kontroli ?? ITD i POLICJA powinna te busy na hute pod eskortą zaprowadzić.hehe
słusznie piszecie o busach do kunowa. zawsze się spużnają,albo wcale nie przyjeżdzają. do pracy się spużniłam już pare razy. szef mi powiedzial,że jak jeszcze raz to mnie wywali. powinien wszystkich pasażerów właściciel przeprosić.nie można na nich wogóle liczyć.lepiej rowerkiem latem, a zimą mpk.
No i gdzie te tłumy ludzi, które miały jeździć nowymi busami firmy "Bajka"? Bo jakos widze pustkami swieca :) A te co były nadal wypełnione po brzegi
Właściciel Trans Katiny jeżdzi za wszystkimi przewożnikami w ostrowcu i sprawdza kto ile wozi niektórzy przed otwarciem działalności powinni być przebadani psych.
Idż Bąk spać bo już prawie pierwsza a ty nadal wypisujesz głupoty kogo o tej godżinie interesują busy może się jeszcze pozdrów noi podbij co za klient nienażarty ja bym się wstydził kogoś wogóle takiego znać...
Bąk sam se pisze i odpowiada mądre to to?
czy ktoś wie za co busa "gut bus " na KUNÓW pana czajkowskiego zatrzymała we wtorek 21.02.2012r. POLICJA na ulicy Starokunowskiej w RYNKU o godz.16.50. Domagamy się przeprosin właściciela za utrudnienia, w dotarciu do domu. gdzie zdaża sie to już nie pierwszy raz.
8klas pasażerko Bąk skończyłaś:) ja wiem ze Polacy nie gęsi swój język mają ale to na prawdę żenujace żeby takie błędy robić :)ortograficzne....zdaŻa,Czajkowski,siĘ-dyslektyzm i analfabetyzm.
Pasażerko gdzie do szkoły chodziłaś chyba nigdzie(zdaRZa)hehe
Czy ten bus bajka jadąc z Kolonii Inwalidzkiej do Ostrowca zajeżdza do Kunowa/Rynek?
to ty chyba jesteś z tej firmy.jak oni są punktualni to ja jestem ksiądz. jest to najgorsza i obleśna firma busiarska w Ostrowcu,a może i w Polsce.nigdy jeszcze żaden z tych busów nie przyjechał punktualnie. czasem nawet wogóle nie przyjeżdzają.!!!POLICJA ich łapie non stop.mandat za mandatem. np.ostatnio w rynku.temu żółtemu co drzwi otwierają się 10 min.wydech się urwał i ciągnoł go za busem. dobrze że jechała vectra policyjna i zatrzymała tego szrota. A ludzie co z nimi ????.właśnie czekali 40min. a kolejne paści jak przyjadą. GUT BUS -- ŚMIECH.niech ktoś zrobi z tą firmą wreszcie pożądek.!!! ja jedynie jak będe miał wolne w pracy.pójde do starostwa i zgłosze ten fakt. niech ktoś ich z kontroluje. a najlepiej LICENCJE IM ZABRAĆ !!!!