Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Busy do Kunowa

Ilość postów: 30 | Odsłon: 14934 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Busy do Kunowa”.
  • Busy do Kunowa

Bardzo proszę o czasy odjazdów busów do Kunowa i godziny powrotu. Czy ktoś może ma rozkład????

Pilnie muszę dojechać koło dziesiątej do gminy i wrócić.

Z góry dzięki.

Gość_giga
    Zgłoś
    • Odp.: Busy do Kunowa

kolego giga nie polecam !!!! lepiej mpk . BUS na kunów albo przyjedzie 15 min opuźniony,albo w cale. tylko sie wymarzniesz na przystanku.WIEM COS O TYM, BO OSTATNIO CZEKAŁEM NA RYNKU 30 MIN. NIE POLECAM.

Gość_zośka
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Busy do Kunowa

Bus podjeżdża prawie pod samą gminę a od pociągu musisz iść pieszo ok. 30 min. Z rynku ok. 8.21, 8.56, 9.39. Ale czasami zimą fakt wypadnie jakis kurs lub kilka minut się spozni.

Gość
    Zgłoś

bus podjeżdża masz rację--, ale trzeba też powiedzieć że często już nie odjeżdża .a to awaria ,albo zamarzł -- NIE POLECAM.NIE MA NA NIEGO CO LICZYĆ. KONIEC "GUT BUSÓW" NARESZCIE MAMY NOWEGO PRZEWOŹNIKA NA KUNÓW. BUSY SYMPATYCZNE I KIEROWCY MILI. A NIE TAKIE "BURKI" JAK W GUT BUS. CZEKALIŚMY NA KOGOŚ NORMALNEGO I WRESZCIE GO MAMY. NIGDY JUŻ NIE POJADE GUT BUSEM.

NIKOMU NIE POLECAM !!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_inspektor
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

dokładnie parodja firmy. nie da się za nimi jechać tak spalinami śmierdzi. gorzej niż w mpk. kto takim busom podbija przeglądy. widziałem takie same w ANGLI tylko było to ponad 15 lat temu.! a teraz te same jeżdzą na kunów. GUT BUS - WAGONIK PRZEWĄŻĄCY LUDZI.musze powiadomić ITD.

Gość_ZENEK
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

ale antyreklama boże, zawistni ludzie, już ja tej nowej firmie ktora ma byc zrobie odpowiednia reklame, zobaczymy czy tak z wami beda ludzie jezdzic, hehehe

Gość
    Zgłoś

dlaczego na Kunów jezdzą najgorsze busy w mieście. ??? a może właściciel nie boji się kontroli ?? ITD i POLICJA powinna te busy na hute pod eskortą zaprowadzić.hehe

Gość_rysiu
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

słusznie piszecie o busach do kunowa. zawsze się spużnają,albo wcale nie przyjeżdzają. do pracy się spużniłam już pare razy. szef mi powiedzial,że jak jeszcze raz to mnie wywali. powinien wszystkich pasażerów właściciel przeprosić.nie można na nich wogóle liczyć.lepiej rowerkiem latem, a zimą mpk.

Gość_mała
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

No i gdzie te tłumy ludzi, które miały jeździć nowymi busami firmy "Bajka"? Bo jakos widze pustkami swieca :) A te co były nadal wypełnione po brzegi

Gość
    Zgłoś

Właściciel Trans Katiny jeżdzi za wszystkimi przewożnikami w ostrowcu i sprawdza kto ile wozi niektórzy przed otwarciem działalności powinni być przebadani psych.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_TOMEK
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Idż Bąk spać bo już prawie pierwsza a ty nadal wypisujesz głupoty kogo o tej godżinie interesują busy może się jeszcze pozdrów noi podbij co za klient nienażarty ja bym się wstydził kogoś wogóle takiego znać...

• w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Gość_trawna

Bąk sam se pisze i odpowiada mądre to to?

• w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

czy ktoś wie za co busa "gut bus " na KUNÓW pana czajkowskiego zatrzymała we wtorek 21.02.2012r. POLICJA na ulicy Starokunowskiej w RYNKU o godz.16.50. Domagamy się przeprosin właściciela za utrudnienia, w dotarciu do domu. gdzie zdaża sie to już nie pierwszy raz.

Gość_pasażerka
    Zgłoś

8klas pasażerko Bąk skończyłaś:) ja wiem ze Polacy nie gęsi swój język mają ale to na prawdę żenujace żeby takie błędy robić :)ortograficzne....zdaŻa,Czajkowski,siĘ-dyslektyzm i analfabetyzm.

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Gość_jaja
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Pasażerko gdzie do szkoły chodziłaś chyba nigdzie(zdaRZa)hehe

Gość_ja
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Czy ten bus bajka jadąc z Kolonii Inwalidzkiej do Ostrowca zajeżdza do Kunowa/Rynek?

Gość_Ja
    Zgłoś

Tak zajeżdża na Rynek do Kunowa tam jak autobus 17 ma przystanek.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

to ty chyba jesteś z tej firmy.jak oni są punktualni to ja jestem ksiądz. jest to najgorsza i obleśna firma busiarska w Ostrowcu,a może i w Polsce.nigdy jeszcze żaden z tych busów nie przyjechał punktualnie. czasem nawet wogóle nie przyjeżdzają.!!!POLICJA ich łapie non stop.mandat za mandatem. np.ostatnio w rynku.temu żółtemu co drzwi otwierają się 10 min.wydech się urwał i ciągnoł go za busem. dobrze że jechała vectra policyjna i zatrzymała tego szrota. A ludzie co z nimi ????.właśnie czekali 40min. a kolejne paści jak przyjadą. GUT BUS -- ŚMIECH.niech ktoś zrobi z tą firmą wreszcie pożądek.!!! ja jedynie jak będe miał wolne w pracy.pójde do starostwa i zgłosze ten fakt. niech ktoś ich z kontroluje. a najlepiej LICENCJE IM ZABRAĆ !!!!

Gość_kierowca mpk
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 22 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę