Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Busy do Kunowa

Ilość postów: 87 | Odsłon: 14876 | Najnowszy post
  • Busy do Kunowa

Bardzo proszę o czasy odjazdów busów do Kunowa i godziny powrotu. Czy ktoś może ma rozkład????

Pilnie muszę dojechać koło dziesiątej do gminy i wrócić.

Z góry dzięki.

Gość_giga
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Busy do Kunowa

kolego giga nie polecam !!!! lepiej mpk . BUS na kunów albo przyjedzie 15 min opuźniony,albo w cale. tylko sie wymarzniesz na przystanku.WIEM COS O TYM, BO OSTATNIO CZEKAŁEM NA RYNKU 30 MIN. NIE POLECAM.

Gość_zośka
      Zgłoś
      Odpowiedz

A nie lepiej pociągiem? Z tego co wiem w kierunku Kunowa odjeżdża ok 07.50. i po kilku minutach jest się w Kunowie. I zawsze odjeżdża punktualnie, warunki pogodowe nie wpływają na prędkość jazdy, a w takie mrozy jak teraz można się od razu do pociągu schować, bo przyjeżdża ze Skarzyska ok. 15 minut wcześniej, także nie ma problemu czekania i marznięcia pod wiatą na dworcu. No i oczywiście cena zapewnie niższa niż MPK i Bus.

Gość_Amdrzej Strzelba
        Zgłoś
        Odpowiedz

www.gut-bus.info

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Widze anty reklama z MPK, ja polecam jezdze tymi busami dobre 5 lat, wiadome zdarzało sie, że były spoznienia(przewaznie powodowane awaria) normalna sprawa. Szybko, tanio, solidnie

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bus podjeżdża prawie pod samą gminę a od pociągu musisz iść pieszo ok. 30 min. Z rynku ok. 8.21, 8.56, 9.39. Ale czasami zimą fakt wypadnie jakis kurs lub kilka minut się spozni.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Busy do Kunowa

tak szybko że pare razy do rowu wjechał. czytałam w gazecie ostrowieckiej że nowy przewożnik na kunów wyjeżdza.SUPER. BO TYMI "GUT BUSAMI" NIE DA SIĘ JECHAĆ.POMYŁKA FIRMY.I WŁAŚCICIELA.

Gość_ANKA
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

NIE POLECAM NIKOMU JAZDY TYMI BUSAMI DO KUNOWA.KIEDYŚ BYŁAM ICH PASAŻERKĄ,ALE MIARKA SIĘ PRZEBRAŁA.RAZ JEDZIE A DWA NIE.STAŁAM NA PRZYSTANKU,PARE RAZY ZE GŁUPOTY DOSTAWAŁAM. KTO Z NIMI JEZDZI MA STALOWE NERWY.ALE MYSLE ŻE JUŻ NIEDŁUGO KAŻDY ZREZYGNUJE Z GUT BUSA.BO BEDĄ NOWE BUSIKI.!!!! DO KUNOWA !!!!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

mówisz poważnie o tych nowych busach do kunowa ?? super ,bo ja również mam ich juz dość .tych gut busów. jeżdze nimi bo musze, brudno w nich , kierowcy nie mili. kto tą firme prowadzi ? jak będą te nowe busiki to na pewno zrezygnuje z GUT BUS !

Gość_zmuszona
                Zgłoś
                Odpowiedz

busy jak busy. nie jeżdze nimi to nie wiem.miałem dotyczenienia z właścicielem GUT BUS panem CZAJKOWSKIM. to jest dopiero pomyłka ! robiłem u niego pare rzeczy budowlanych.kręcił , motał żeby tyko nie zapłacić !

Gość_budowlaniec
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

dokładnie parodja firmy. nie da się za nimi jechać tak spalinami śmierdzi. gorzej niż w mpk. kto takim busom podbija przeglądy. widziałem takie same w ANGLI tylko było to ponad 15 lat temu.! a teraz te same jeżdzą na kunów. GUT BUS - WAGONIK PRZEWĄŻĄCY LUDZI.musze powiadomić ITD.

Gość_ZENEK
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ale antyreklama boże, zawistni ludzie, już ja tej nowej firmie ktora ma byc zrobie odpowiednia reklame, zobaczymy czy tak z wami beda ludzie jezdzic, hehehe

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

dlaczego na Kunów jezdzą najgorsze busy w mieście. ??? a może właściciel nie boji się kontroli ?? ITD i POLICJA powinna te busy na hute pod eskortą zaprowadzić.hehe

Gość_rysiu
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

rysiu masz racje.dziwie się że do takich "paczek" ludzie wsiadają.

Gość_andrzej
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

słusznie piszecie o busach do kunowa. zawsze się spużnają,albo wcale nie przyjeżdzają. do pracy się spużniłam już pare razy. szef mi powiedzial,że jak jeszcze raz to mnie wywali. powinien wszystkich pasażerów właściciel przeprosić.nie można na nich wogóle liczyć.lepiej rowerkiem latem, a zimą mpk.

Gość_mała
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

BUSY " GUT BUS " już koniec !!! widze jak z dnia na dzień tracą kolejnego pasażera.ludzie się już poznali. że żaden przewoźnik to nie jest.

Gość_YETI
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

OKROPMOŚĆ !!!

ODRADZAM !!!!

BUS - TRAGEDJA !!!! gut bus

zadzwonię na policję, bo nie wygłada jakby miał przegłąd....

do tego bez ogrzewania. w lato jeżdzą z otwrtymi drzwiami-SZOK !!!!

KIEROWCY-WULGARNI-zabierają ludzi jak z łaski.

Autobus nr. 23 właśnie odjechał z przystanku--kierowca "goni" go busem ( gut busem) -wszyscy się przewracają !!!1

TO SZOK !!!!

ODRADZAM !!!!

BRAK SŁÓW !!!!

Gość_inspektor
              Zgłoś
              Odpowiedz

ludzie uśmiechnijcie się. !!! stałam na przystanku. podjechał śliczny busik, panowie wieszali właśnie rozkłady na kunów. po gościach już widać że będzie wreszcie prawdziwy przewoźnik na kunów.pachniało odnich już z daleka. super super już w środe 15.02.2012r. nowe busiki do kunowa kunowa. GUT BUSY NA ZŁOM. NIKT JUŻ Z WAMI NIE BĘDZIE JEZDZIŁ.

Gość_wiolka
                Zgłoś
                Odpowiedz
24 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -