Przyjemniej żyć na kredyt czy na koszt podatników?
Na browar idzie 10 mln zł.
tak to ja
No i znowu niewypał z wątkiem na forum! Oj, bidulki nie macie szczęścia! zaczynacie wątek, potem jest lawina pozytywnych opinii jako riposta, a na koniec kulicie ogonek i wątek umiera. I po co tak ciągle kąsać, nie lepiej to się zająć swoim budżetem, szpitalem, albo przygotowaniami na sylwestra. Ciągle strzelacie ale niestety ślepakami, hi, hi, hi!
JA zapytam założyciela postu - oburzonego Balcera. Czy ma w ogóle pojęcie o tym co pisze. Czy zna się na planowaniu budżetów, czy wie dokładnie na jakie cele pójdą inne środki. Czy Balcer jest za przesunięciem środków z edukacji i opieki społecznej na inwestycje? Czy może zrezygnujmy ze sprzątania miasta i zarośnijmy brudem.
Jeśli Balcer się na budżetach zna to niech da radnym wskazówki z czego zrezygnować i w co w zamian zainwestować.
Gość_xx
Dziś, 17:05
cytat: "A PANU PREZYDENTOWI GRATULUJĘ .
Nie jeden Prezydent chciałby mieć taki budżet! "
Przecież ten budżet jest bardzo zły. Kreatywna księgowość? Znacie takie pojęcie?
Nie męcz już człowieku. Wszyscy wiemy co te twoje wpisy mają na celu.
A ja słyszałem w radio ,że w sandomierskim szpitalu ma powstać oddział onkologii a u nas w szpitalu to co? problemy?
W naszym powiatowym szpitalu również byłaby taka potrzeba. Co na to Władze Powiatu? ,co na to Pan Starosta ? Słyszałem ,że Prezydent się starał, nawet dawał na powstanie oddziału pieniądze ,ale starosta widział same przeszkody, a to przecież jego szpital, on rządzi. I tak wyrządził,że wszysto przechodzi koło nosa.
Szkoda bo, na tym tracą zwykli ludzie.
Mam krótkie pytanko ,kto zainwestuje ,albo skąd wezmą pieniądze, na budowę, bloków na Kopernika.
A teraz utrzymanie browaru nic nie kosztuje?
Odniesie się anonimowy hejter czy nie? Podyskutujemy o faktach czy nadal lejemy pomyje?