Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Budżet Obywatelski: Droga dojazdowa do ZSZ nr 2 - to ma być kabaret?

Ilość postów: 3 | Odsłon: 3388 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Budżet Obywatelski: Droga dojazdowa do ZSZ nr 2 - to ma być kabaret?”.
  • Budżet Obywatelski: Droga dojazdowa do ZSZ nr 2 - to ma być kabaret?

Witam, przeglądając ten cały Budżet Obywatelski natrafiłem na drogę dojazdową do ZSZ nr2, a dokładnie na jego MAŁY odcinek, gdyż powierzchnia jego ma wynosić zatem niecałe 100 metrów... ktoś składając ten projekt był śpiący, ponieważ to ma być droga dojazdowa to mi się wydaję, że to jest droga od bramy ZSZ do ulicy Hubalczyków, bynajmniej się tak mi się wydaję, dodatkowo gdzie oświetlenie Przecież w zimę o godzinie 16:00 tam już jest ciemność, skoro komuś zależy na bezpieczeństwu dzieci to proszę sobie samemu wywnioskować zatem gdzie to bezpieczeństwo jest gdy dziecko wraca w zimę w ciemnościach, a bywa tak że lekcje trwają do godziny 16:35. Trochę drogi ten 100 metrowy odcinek drogi, aż ponad 99 tysięcy...

Gość_dejtaspokoj
    Zgłoś
    • Odp.: Budżet Obywatelski: Droga dojazdowa do ZSZ nr 2 - to ma być kabaret?

wiele razy bylam swiadkiem jak to autobus niemogl wyrobic dojezdzajac do szkoly od strony przedszkola, dziwie sie ze on jeszcze nie uszkodzil, a moze uszkodzil juz ktores auto na parkingu przed blokiem

Gość_maja
      Zgłoś
      • Odp.: Budżet Obywatelski: Droga dojazdowa do ZSZ nr 2 - to ma być kabaret?

Zagłębiając się w ten temat natrafiłem na wątek na forum pod adresem: http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/komu-potrzebna-droga-miejska-przez-parkingi-osiedla-stawki gdzie Pani radna OSIEDLA STAWKI, piszę następującą treść o bloku znajdującym się na Osiedlu Stawki, tylko pod inną spółdzielnią

"Acha - nie interesuje mnie inwestowanie przed ani za blokiem 48 - o to niech martwi się OTBS" to po co w takim razie są wrzucane tam ulotki zachęcające do głosowania na jakiś mini park zdrowia... (NA KOŃCU OSIEDLA) ? To Pani jest radną Osiedla Stawki czy tylko SM KRZEMIONKI bo już nie wiem w sumie Sam.

Skoro ma się takie podejście do sprawy, nie zagłosuję na to, wybiorę inne, ciekawsze projekty.

Gość_MARIUSZEK190
        Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę