A czy UM odpowie prawnie za ujawnienie danych osobowych na wnioskach do BO lacznie z nr PESEL publicznie? Kazdy do momentu ujawnienia na Forum mogl sobie wydrukowac wnioski z pelnymi danymi.
Gdyby organizatorem BO bylo Starostwo dopiero bylby. krzyk. w Radio Ostrowiec i Gazetce ostrowieckiej, ze lamia prawo, nie znaja przepisow o ochronie danych osobowych i ogolnie niekompetencja. Ale skoro Ur ad Miasta lamie prawo to wRadio cisa , a i. gazetce tez Pan Prezydent nie zachecal juz do glosowania na pierwdzej stronie a. hyba na 9-tej.
Dobrze, że mamy to Forum.
Obiecanki cacanki ...Jak przed wyborami to co oni nie będą robić a puzniej totalna olewka
Nasz Ostrowiec to jednak wielkie dno. Czepiacie się wszystkiego. Budżet obywatelski to nie wymysl Ostrowca. Wszędzie są. Skoro tyle projektów wystawiono to normalne że jest agitacja. I bardzo dobrze! Niech walczą niech zachęcają. Na tym to polega. Ty oddając głos sam decydujesz, nikt cię do niczego nie zmusi. Zrobisz sam co będziesz chciał. A to że przepadaja te czy inne projekty. Jedne wygrywają drugie przegrywają. Nie byłoby źle , jest coś takiego też niedobrze. O co wam biega, ludzie opamiętajcie się. Jeszcze nie wiadomo, co przyjdzie.
O to nam biega gosciu 14:23 ze projekty da niezgodne z Regulaminem i dziwne sa wygrane. Tak bylo w ubieglym roku i w tym roku zapowiada sie powtorka. Chyba ze. naglosnienie na Forum. cos zmieni. To nie jest Obywstelski..
Do 14:23 w cywilizowanych społeczeństwach obowiązują ustalone reguły, jeżeli Prezydent Górczyński ustalił regulamin bo, to jego obowiązkiem jest zapewnienie przestrzegania swojego regulaminu.
A czy wiecie, że tak jest na pewno? Czy tylko żale tych co przegral? Nie wiem jak było w ubiegłym roku. Wygrała między innymi super inicjatywa dla seniorów i plac zabaw przy odpowiednim 3. Sama na to zagłosowałam, bo mi się to spodobało mimo że emerytka nie jestem a małych dzieci już nie mam.
Dlaczego w Ostrowcu władza myśli tylko o dwóch grupach wiekowych: dzieciach i seniorach. A gdzie obywatele w średnim wieku? Muszą pracować na to wszystko? A swoją drogą, ciekawe jak będą wyglądać tytułowe zawody sportowe dla seniorów z jednego z projektów. Będzie bieg z laską, skok o lasce czy coś innego? A może wyścigi na Długą? Albo ta integracja mieszkańców w ramach projektów kulturalnych. Na czym miałaby ta integracja polegać? "Górczysie" i ich pomysły...
Nie tylko dla seniorów czy najmłodszych. Seniorzy po prostu chodzą i głosują a nie siedzą na forum i żale wylewają. Dla mnie każdy projekt jest ok. Nie każdy przejdzie . Dużo zależy od tych co głosują. Karty są numerowane.
17:43 każdy może spróbować złożyć projekt. Wy znów pomyje wylewacie bo tylko tyle potraficie. Uważam że nawet nie głosujecie, bo cztery litery od kompa trudno oderwać.
Biega oto, że jest wiele nieuczciwości.
Dziwne, że w ubiegłym roku projket Stelmasika wygrał 3 głosami.
Ktoś umocowany rodzinnie w UM zaśmiał się kiedy znajomy składał projekt z przekonaniem, ze jest dobry i ma szanse na wygraną. Chciał nawet "pomóc". Podziękował, bo mojemu koledze chodziło o to, aby było uczciwie. Oczywiście nie wygrał.
Panie Prezydencie a co z dziećmi na Osadowej??co roku jest obiecywane i nic nie jest realizowane między innymi płac zabaw