ja mam pomysł:
za pieniądze z budżetu obywatelskiego wynajmie się płatnego zabójcę który zlikwiduje właściciela sklepu z dopalaczami, ja pomogę kopać dół; l
ub wersja ligh:
wynajmie się prawnika który zniszczy tę osobę
Drodzy idioci narzekajacy na wszystko. Nie macie pomysłu na siebie życie i miasto. Nie było budżetu źle jest też źle.
Zaproponujcie coś a nie narzekacie.
A wniosek Pana Pikus? Zbieżność nazwisk? Co to się wyrabia to już istna paranoja
Prawdę mówiąc żaden z projektów nie powala bo skierowane są do konkretnych grup mieszkańców poszczególnych osiedli a nie ogółu. Kort na Koszarach, ścieżka dla seniorow na Kolonii Robotniczej, plac zabaw na Rosochach, swietlice działkowe. Ma rację ktoś kto pisał,że lepiej byłoby zrobić budżet raz na cztery lata ale na większe kwoty.
Teoretycznie tak, tylko który senior np z Koszar przydepta na Kolonię Robotniczą? Place zabaw też są dla raczej najmłodszych mieszkańców (chociaż akurat im trochę ruchu się przyda)
Gościu 21:22 nie widziałem spacerujacych obcych ludzi po ogródkach działkowych.
To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!
Na osiedlu Ogrody jest bezpiecznie i na co te kamery jak w Biedronkach są.
Projekt dofinansowania ogródków jest przełomowy. Gwarantuje pełny dostęp dla wszystkich mieszkańców. Teraz nie będzie już zamykania i kluczyków. Będą musieli otworzyć jeśli wezmą na to publiczne pieniądze. Wpadną we własne sidła.
Każdy z kocykiem wejdzie zrobić sobie piknik !
Miby jak ochronisz?
Biega oto, że jest wiele nieuczciwości.
ręcznie w pół godziny policzę
i co da ten monitoring? tam potrzebne sa czeste patrole a nie patrzenie w monitor
Do 17.28 to idź do prezydenta i zapytaj .Na co liczysz,ze ktoś na forum odpowie na twoje pytanie.
Koleżanki i koledzy mylicie się to nie projekt Pana Szymoniaka tylko inny projekt zgłoszony przez Pana Nowocienia w który zaangażowanych było 10 ogrodów działkowych. Ten wspólny 10 RODów ma być dodatkowo zrealizowany. Tak że nastąpił tu błąd informacyjny. Propozycja prezydenta bardzo dobra, przyjazna nam działkowcom. Ukłon i podziękowania bo to jednak klasa i żadni radni nie byli w niego zaangażowani tylko my działkowcy A głosowało nas ponad 500 osób. Brawo My wszyscy i dzięki dla prezydenta. Super!
W trakcie gry nie zmienia się reguł.
Tuż przed wyborami, ponieważ Budżet Obywatelski to również element kampanii wyborczej.
Kiedy finalizowanie projektow, co tak dlugo