ja mam tylko pytanie czy w ramach B.O swoje projekty można promować na stronach MCKu chodzi o fb na dodatek projekt pracownika MCKu czysta hipokryzja
A rozumiesz.znaczenie slowa "hipokryzja" ¬ 16:17?
Społeczne pieniądze na ogrodzenie działek. Przecież każdy działkowiec sam grodzi sobie swoją działkę. Co za bzdura z tym projektem na Ogrody Działkowe. Ludzie nie dajcie się wciągnąć w coś co nikomu nie służy, no chyba że Prezesom ROD. Idę głosować na parking przy Szpitalu, każdy wie jak bardzo jest naszemu miastu potrzebny.
Ja tu czytam ,że chodzi o ogrodzenie zewnętrzne
Już poprawili, brawo pracownicy Urzędu. Projekt weryfikowany ogłoszony i dopuszczony do głosowania i wczoraj poprawiony. Znika kwota rozpisana na jeden z ogrodów działkowych z 80 tys. zł. a poprawiono na 8. tys. zł. Czy tak można Panie Naczelniku odpowiedzialny za te projekty. A może po głosowaniu też poprawimy ilość głosów a co tam nikt nie zauważy np. z 100 na 1000 głosów. To tylko 1 zero. A może całość tego projektu na działki "TO MNIEJ NIŻ ZERO".
Żadnego wniosku nie można poprawiac już po weryfikacji nawet nazwy projektu
Jak to namawiać za to jest paragraf i Sąd to żyjemy w mieście prawa i państwie demokracji czy nie?. Każdy obywatel sam wie że społeczne pieniądze służyć mają wszystkim mieszkańcom a nie jakimś tam ogródkom działkowym, które mają indywidualnego użytkownika.
http://www.um.ostrowiec.pl/pl/dla-mieszkanca/budzet-obywatelski/ogloszenia/2427-lista-wnioskow-skierowanych-pod-glosowanie-bo-2017-karty-projektow
Nie ma projektu nr 11 a przecież weszedł do głosowania?
A czego dotyczył ten projekt 11/2017, bo nie pamietam?
a w tej zakładce jest
http://www.um.ostrowiec.pl/pl/dla-mieszkanca/budzet-obywatelski/173-do-pobrania
nic z tego nie rozumiem
Fajne zdjęcie widziałem na stronie UM z obchodów 3-go Maja na Rynku.
Taki dress code, ino ciupaski brak.
głosuje na projekt 15.2017.
Również zagłosuję na projekt 15.2017 - parking przy szpitalu, moim zdaniem ten parking powinien powstać jak najszybciej. Parking będzie służył wszystkim mieszkańcom
A co zprojektami nr 17/2017 i 18/2017 czy też zostały poprawione? Te WSPÓLNE MIEJSCA WYPOCZYNKU magicznie połaczone w jeden projekt Pułanki z Sienkiewicza oraz szkoła przy Niskiej z placem zabaw przy Ul. Kopernika? Gdzie Krym, gdzie Rzym ...
A noże wszystkie te ogródki ująć w jeden WIELKI OGRÓD PO SĄSIEDZKU i będzie..., bez kombinacji, żeby wygrać z miejscami postojowymi przy ZOZ.
Mógłby ktos wypisać projekty NIE napisane przez radnych i urzędników?
Słuszna uwaga może by tak napisać, które projekty są przygotowane lub złożone przez Radnych i Urzędników lub pracowników podległych instytucji
Radni składali projekty w imieniu osób ze swoich okręgów.
Urzędnicy lub pracownicy podległych instytucji nie mogli składać.