Miał tupet pan przewodniczacy zespołu dać projekty z tak rażącymi błędami Panu Prezydentowi do podpisu.
Faktycznie niezły cyrk. Cytuje"2. Termomodernizacja świetlicy ogrodowej.( Stoły 12 szt. krzesła 100 szt. 2 szt. Drzwi
wewnętrzne 2szt.drzwi 90/220.1 szt.80x220.1 szt.90x220."
hihihihi słowo termodernizacja nabiera innego znaczenia.
Moim zdaniem Pan Prezydent powinien wstrzymać Budżet Obywatelski
w tym roku, poprawić regulamin. Dać mądrych ludzi do weryfikacji. W przyszłym roku zrobić to jak należy. Chociaż szkoda niektórych projektów, bo są dość ciekawe.
Większość zlepków. Powinno być jeden projekt na jedno miejsce tak jak Ci z bloku przy Polnej- jedno zadanie lub coś w terenie ogólnodostepnym np.psi pakiet lub parking przy spzitalu. Szczytem bezczelności jest połączenie dziewięciu miejsc tak jak w projekcie pani Szymniak na działki. Na baterie, krany, parapety, krzesła? Może na ule to byłby jakiś pomysł, bo pszczoły umierają ale na to aby ktoś na wygodnym ki be lku posiedział na działce? Ja głosuję na 1.4.2017 lampy na ulicy.
Budżet Obywatelski 2017
Projekty ?
Naucz się czytać projektu,bo bzdury piszesz
Ale się mści kobieta.
UWAŻAM NAJLEPSZYM PROJEKTEM BUDŻETU OBYWATELSKIEGO TO ,, PARKING PRZY SZPITALU"
TO NAJBARDZIEJ TRAFNY PROJEKT, KTÓRY SŁUŻYBY WSZYSTKIM MIESZKAŃCOM OSTROWCA ŚW. ORAZ GOŚCIOM PRZYJEŻDŻAJĄCYM W ODWIEDZINY DO TEGOŻ SZPITALA.
A CO WY PAŃSTWO SĄDZICIE O TYM PROJEKCIE???7
Nie prawda moja znajoma jest z Ćmielowa a ma działkę w Ostrowcu i takich przypadków jest kilka bo pytałam jednego Prezesa dużego Ogrodu.
głosuje na projekt 15.2017.
Radni składali projekty w imieniu osób ze swoich okręgów.
Urzędnicy lub pracownicy podległych instytucji nie mogli składać.
300 miejsc pracy - GROCLIN - POPIERAM!
reszta to sciema. igrzyska zamiast chleba!
ale żenada. w tym roku i w zeszlym roku wszystko ustawione
A ja będę głosować na parking przy Szpitalu: Projekt nr 15/2017
tam jest wizytówka naszego miasta, uważam że kto często odwiedza szpital to wodzi że tam jest bardzo potrzebny parking.
Niestety nie każdego stać aby mógł parkować swoje auto na parkingu szpitalnym płatnym 3zł.za godzinę,dla przykładu kiedy dziecko leży w szpitalu i spędza się wiele godzin, czy ktoś z rodziny leży w stanie ciężkim i przebywa na szpitalnym oddziele również jesteśmy kilka godzin.UWAŻAM ŻE TO NAJWIĘKSZY PRIORYTET PROJEKTU NA PARKING SZPITALNY!!!
1. Żeby głosować na projekt, a nie na osobę.
2. Ochrona danych osobowych.
Mam nadzieję, że wygrał projekt pana Stelmasika. Projekt wzorowy.
Pewnie jeszcze licza, zeby bylo dobrze
Ot, taka maskarada ...
Może po prostu Panie Prezydencie trzeba dać sobie spokój z tą wyborczą szopką w przyszłym roku, skoro nie stosujemy zasady fair play. Dorośnijmy do roli. Taka gmina ...