Dlaczego tak jest? Bo ludzie są coraz mniej uczciwi, coraz bardziej pazerni, nie mają honoru i ambicji zawodowych. Najważniejsza jest kasa. Kiedyś dla prawdziwego właściciela punktu żywienia ważna była opinia na temat kuchni, a teraz próbuje z g. .... twaróg zrobić i sprzedać.
a jo dostołem glizde w bułecce
Adminie, gówno to nie wulgaryzm. To kupa.
jedząc kebaba osiedlasz Araba.
Kiedyś poszedłem do takiej budki....kupiłem hod doga, a zamiast parówki był szczur, zaczął mnie gonić aż do ulicy żabiej, pogryzł mi jeansy i podrapał łydki....
Swego czasu jadałem z tej budki (jak bardzo głodny byłem), bo miałem niedaleko i nigdy jedzenie nie zachwycało. Może nie to, że było nieświeże, ale zapiekanki zazwyczaj gumiaste (może dlatego, bo z mikrofali?). Może tylko gofry były ok :)