Mam pytanie o tanią i solidną bramę do garażu z automatyką,proszę o pomoc w znalezieniu taniego i dobrego producenta
Ja kupowałem segmentówkę automatyczną Nice naprzeciwko starostwa powiatowego, firma się nazywa Fort. Wchodzi się do kamienicy tak jak do delikatesów. Cena porównywalna z Wiśniowskim a jakość o niebo lepsza i napęd to nie żadna chińszczyzna plus 2 piloty w zestawie. Dodatkowo chłopak, który tam siedzi wie o czym mówi.
4450 z montażem w przypadku garażu usytuowanego w bryle budynku. Brama markowa z naprawdę dobrym napędem i dwoma pilotami. Nie chcę kryptoreklamy więc nie podaję marki. Zadzwoń 608 51 4567. Mam sklep w Ostrowcu więc można podjechać i zobaczyć jakość.
a co jak garaż jest poza budybkiem i wolno stojący? I czy horman to dobra brama?
to wtedy brama i montaż z vatem 23%. Jeśłi w bryle budynku to 8% vat.
Hormann to dobre bramy tylko stosunek ceny do jakości nie do końca ok.
a dlaczego przy wolno stojącym garażu jest drożej? Przecież ten garaż też należy do posesji i jest na ogródku?
A jaką bramę najlepiej wziąć w takim razie?
ja mam bramę wiśniowski. Zainstalowana działa już kilka lat i jest bez problemu. Słyszałem o niej dobre opinie i dlatego taką wziąłem ale pewnie są lepsze.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2583897123
pod tym adresem mam do sprzedania fajną bramę polecam