Dzwoniłam ok 10 do orange prosząc o wyjaśnienie za wczorajszy dzień , to pani zaczęła szukać przyczyny w moim telefonie , twierdząc że uległ mi uszkodzeniu , potem szukała awarii jeszcze przez pół godziny , mówię wam rżneła głupa z siebie na żywca wciskając mi ciemnote ,sądze że ta pani przyjęła sie dopiero dzisiaj do tej pracy . Po pół godzinie trzymania mnie na telefonie \ sądziła że ja wcześniej odłoze słuchawkę \ spasowała i przyznała sie wreszcie do awarii , to jest chore co oni sobą reprezentują . Mam trzy telefony z orange , po zakończeniu umów odejde od nich od razu .
Grajewo woj. podlaskie od 2 godzin brak zasięgu zmieniałem telefon i dzwoniłem od żony inna sieć do znajomego z orange- oczywiście nie dodzwoniłem się
sieć orange schodzi na psy. Jak sieć miała mało klientów to właziła w d.u.p.e ofertami promocjami itd itp a teraz jak już zdobyła wystarczającą ilość klientów żeby było na pensyjki i premie to jak nie co tydzień czy dwa tygodnie awaria zasięgu kilku godzinnego. To znowu za nie zapłacenie na czas abonamentu kary-odsetki za dzień 2-3gr za dzień, Następny przykład mam abonament za prawie 60zł mixa i jak były "kody promocyjne" np 10zł czy ileś tam sms, to żeby zrealizował kod to musiałbym najpierw stracić 60zł żeby wykorzystać kod 10zł który jest na średnio 2dni ważny, beznadzieja, Takie kody jakie oferuje orange to są tylko i wyłącznie dla osób na kartę. Przy podpisywaniu jak nie wspomniesz żeby ci dali jakieś ZŁ czy minuty za staż to nic sami nie zaproponują, możesz siedzieć w orange nawet i 5-10lat a sami ci nawet 1sms nie dadzą za staż w ich sieci, tylko trzeba się upominać. Tylko jak skończy mi się umowa wychodze z tej sieci i ide do PLUSa
dlaczego nie mam zasiegu!!!!!!!!!!!!!111