niestety zmiana na 3g działa chyba tylko na terenie Ostrowca, bo w okolicznych miejscowościach nie działa niestety...
bo pewnie nigdzie nie dzwonisz anie nikt do Ciebie:) to trzyma Cie przy zyciu tydzien:) a teraz masz problemik bo ja se dzwonie zamawiam pizze a Ty z telefonu za 100pln mozesz tylko pamrzyc:)
chyba telefon ci działa,bo zasięg napewno NIE
ja włączyłam do 3G i nie działa!! ;(
macie już zasięg? bo ja nadal nie
w salonie orange powiedzieli, że trawają jakieś prace techniczne i stąd ten problem,a łączność będzie w godz.wieczornych
co najdziwniejsze w Kielcach jest zasięg orange (bo mama jest w pracy i dzwoniłam do niej z domowego), a w okolicach już nie ma wgl.... ja z początku myślałam, że telefon mi nawalił... ale ojkazało się, że wszyscy znajomi mieszkający w moich okloicach, a maja nr w orange nie maja zasiegu... ile to moze trwac? podobno jakies pasmo poszerzaja czy cos... tata kolegi usłyszał to w tv
dzwoniac na infolinie otrzymujecie rekompensate dostałem 20 zł proponuje dzwonić
Stanowisko ORANGE w sprawie awarii:
Witamy, obecnie w rejonie Sandomierza, Tarnobrzega i okolic występują problemy z działaniem sieci 2G/3G. Problem dotyczy również miejscowości na pograniczu województwa Świętokrzyskiego Planowany czas zakończenia prac naprawczych przewidywany jest na godziny nocne dnia dzisiejszego. Za utrudnienia przepraszamy .
masakra,tyle godzin REZYGNUJE,zbyt często to sie powtarza
U mnie nie ma zasięgu. Napisałem do Biura Obsługi, ale bez odzewu.
Dostaniemy pewnie 5 min rozmów w ramach problemów:).A Ja tam z orange nie zrezygnuje zresztą jeden dzień bez tel.nie zaszkodzi,ale juz sobie wyobrażam co przechodzą fonocholicy hehe
kapota z tym zasiegiem, i do kolegi co ma tel za kupe kasy i wysmiewa zwykle telefony... mam omnie i jakos nie mam zasiegu a nie kosztowal 100, to nie wina telefonow tylko poprostu usterka i boku sobie nie wyrwiemy, na zmiane operatora jak ktos chce proponuje MTV , ale jednak sentymet do orange jest i zal calkowicie zrezygnowac
Spoko, jest zasieg w 4G. Pozdrawiam!