zmienilam na 3g i nadal nie działa :(
PORAŻKA! POJECHAŁAM DZIŚ DO RADOMIA NA EGZAMIN NA PRAWKO, MIAŁAM DZWONIĆ ŻEBY OJCIEC PO MNIE PRZYJECHAŁ I CO? ANI JA DO NIEGO NIE MOGŁAM ZADZWONIĆ, ANI ON DO MNIE, JA BEZ PIENIĘDZY, ŻEBYM PKSEM WRÓCIĆ... OD 11 DO 17 SIEDZIAŁAM W RADOMIU I MARZŁAM BO SIEĆ ORANGE SIĘ WALI. JUTRO ROZWIĄZUJĘ UMOWĘ I NIE WIEM CZY JAKIEŚ OFICJALNEJ SKARGI NIE ZŁOŻĘ
Zajrzyjscie na forum orange. Ponoć dzisiaj tj 26.10 maja rozwiązać problem.
w Brzostkowie też zasięgu nie ma ;( beznadzieja jutro przechodzę na plusa bo mam dosyć tych usterek !!!!!!!!!!!
wiecie jaka jest przyczyna braku zasięgu i ile to jeszcze może potrwać?
No kicha cały czas nie ma zasięgu :( jakieś odszkodowanie powinni dać za tą awarię!!
Czy ktoś wie czy przez te ich zastoje możemy coś od nich wyegzekwować? albo czy można przez to zerwać umowę?
moje dziecko zemdlało nie moge zadzwonic nawet na POGOTOWIE gdzie zadzwonic zeby złożyć skarge
bylam w orange do jutra do 14 maja naprawic usterke kpina.
kupta se telefony z G3 a nie jakies badziefia po 100pln mata
to badziewie za 100 zl trzyma mi tydzień i służy tylko do dzwonienia bo po to jest telefon
Jadąc od Kielc, zasięg zniknął w okolicy Bielin i już się nie pojawił do Ostrowca.
Zgadza się... a ja w Anglii od kilku godzin od zmysłów odchodzę, bo się mamy dodzwonić nie mogę. Starszej kobiecie nie potrzebne żadne cuda w telefonie...
5 godzin bez sieci to już przesada, powinni to nam zrekompensować
U mnie działa cały czas