Tak dzwonilem do biura około 4 godziny
co tydzien orange robi taka hałe. ciekawe czy mozna rozwiazac z nimi umowe przez to?
co się dzieje z tym Orange to już drugi raz w październiku żenada !!
To już kolejny raz brak zasięgu orange w Ostrowcu. Ostatnio miało to miejsce 19 października tego roku i potwierdzono mi mailem, że były utrudnienia i już są usunięte. Jak widać na niezbyt długi okres czasu to pomogło. Wkurza mnie to coraz bardziej i po 12 latach w Orange żegnam tę instytucję. Robi się coraz większe dziadostwo.
nie wiecie może do kiedy to potrwa? dzwonił ktoś do orange? ale nie do konsultanta, oni tam nic nie wiedzą.
wystarczy zmienic na zasieg 3G i po problemie
a co trzeba zrobic,zeby przejsc na 3g?
a mnie działa net a tel. niestety nie :-(
ilez można czekać masakra
zmienilam na 3g i nadal nie działa :(
wie ktos jak długo to potrwa?
Czy ktoś wie ile to bedzie tak trwać?????????
w Brzostkowie też zasięgu nie ma ;( beznadzieja jutro przechodzę na plusa bo mam dosyć tych usterek !!!!!!!!!!!
też jestem wręcz zażenowany tyą siecią, przez tyle lat bylo ok a teraz taka lipa, a to wszystko za sprawą wykupu Idea przez orange. Orange jest ogromną siecią dlatego też nas małych polaczków mają głęboko we dupie, i tyle.
ja od 14 jestem w d*pie , zero kontaktu, nic, chyba pora na zmiany;D
Mnie już krew zalewa , Porażka . Rezygnuje z tego szajsu .Już któryś raz znów to samo . A niech tylko do mnie ktos zadzwoni z ofertą by pozostać w Orange to wyśmieje i niech w to gówno sie sami pakują .
Zajrzyjscie na forum orange. Ponoć dzisiaj tj 26.10 maja rozwiązać problem.