Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Brak zasięgu Orange?

Ilość postów: 37 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Brak zasięgu Orange?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Brak zasięgu Orange?

Tak dzwonilem do biura około 4 godziny

Gość_m
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

co tydzien orange robi taka hałe. ciekawe czy mozna rozwiazac z nimi umowe przez to?

Gość_pytajacy
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

u mnie tez lipa

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

co się dzieje z tym Orange to już drugi raz w październiku żenada !!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

To już kolejny raz brak zasięgu orange w Ostrowcu. Ostatnio miało to miejsce 19 października tego roku i potwierdzono mi mailem, że były utrudnienia i już są usunięte. Jak widać na niezbyt długi okres czasu to pomogło. Wkurza mnie to coraz bardziej i po 12 latach w Orange żegnam tę instytucję. Robi się coraz większe dziadostwo.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

nie wiecie może do kiedy to potrwa? dzwonił ktoś do orange? ale nie do konsultanta, oni tam nic nie wiedzą.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

wystarczy zmienic na zasieg 3G i po problemie

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

a co trzeba zrobic,zeby przejsc na 3g?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

a mnie działa net a tel. niestety nie :-(

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

ilez można czekać masakra

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

zmienilam na 3g i nadal nie działa :(

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

wie ktos jak długo to potrwa?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Czy ktoś wie ile to bedzie tak trwać?????????

Gość_MARO
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

w Brzostkowie też zasięgu nie ma ;( beznadzieja jutro przechodzę na plusa bo mam dosyć tych usterek !!!!!!!!!!!

Gość_nom
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

też jestem wręcz zażenowany tyą siecią, przez tyle lat bylo ok a teraz taka lipa, a to wszystko za sprawą wykupu Idea przez orange. Orange jest ogromną siecią dlatego też nas małych polaczków mają głęboko we dupie, i tyle.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

ja od 14 jestem w d*pie , zero kontaktu, nic, chyba pora na zmiany;D

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Mnie już krew zalewa , Porażka . Rezygnuje z tego szajsu .Już któryś raz znów to samo . A niech tylko do mnie ktos zadzwoni z ofertą by pozostać w Orange to wyśmieje i niech w to gówno sie sami pakują .

Gość_gość st-c
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Zajrzyjscie na forum orange. Ponoć dzisiaj tj 26.10 maja rozwiązać problem.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 20 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę