mam taki sam problem.Niestety jak nie masz znajomości to nie znajdziesz , zwłaszcza w tym wieku.Nie wiadomo co robic, bo za starym sie jest żeby wzieli do pracy a za młodym na jakiekolwiek stałe w miarę przyzwoite świadczenie.
Mądrze piszesz 11:58 , najczęściej to postawa roszczeniowa. Spróbujcie sami otworzyć firmę. Najlepiej narzekać na pracodawców. Narzekajcie na rząd, na pełnym etacie pracownik kosztuje pracodawce przy najniższej ponad 2300, ja z malutkiej firmy nie mam szans na zatrudnienie kogoś. Zus katastrofa.Nawet jak zatrudnię to i tak mnie obsmaruje że wyzysk,bo najniższa, szkoda gadać. Zakładajcie firmy i powodzenia
Ogłoszenie na stanowisko księgowej na stronie PUP oferty zamknięte
mam doswiadczenie w bankowości i sprzedazy prosze pisac na maila:mancia27@interia.pl
chcielibyscie nic nie robic--siedziec w biurze i pierdziec w stolek --takich uczonych to mamy nadto--wlasnie przez tych gryzipiorkow mamy w kraju to co mamy--wiecej uczonych--chleb sam sie upiecze
W jakiej firmie potrzebują księgowej? Od kogo jest ta oferta?
Jeszcze w dodatku chodzenie z CV po całym Ostrowcu i wielkie oczy, ze ktoś się nie wstydzi tak chodzić i "żebrać" o pracę. Czasami to chodziłam, po mieście, po Galerii, po rynku, po firmach w Inkubatorze i każdy wielkie oczy, że zostawiam CV (no poza Galerią). Tak jakby to był wstyd, że ktoś już jest na tyle zdesperowany, ze osobiście przychodzi a nie odpowiada tylko na ogłoszenie w Internecie.
Praca jest, jedyne czego nie ma to przyzwoite wynagrodzenie za tą pracę.