Ja też zagrzałam wodę na mycie nie ma wyjścia. Chyba w tym MEC-u nikt nie myśli o mieszkańcach skoro jutro dzień wolny a tu może nie być ciepłej wody.
O 12 w nocy MEC ma zamiar puścić ciepłą wodę.
Nie żebym była komunistką, ale ludziom się trochę w dupach poprzewracało. Przez kilka godzin nie macie ciepłej wody i lament jakby was ktoś z mieszkania wyrzucał. Nie ma dziś, będzie jutro. Nikt Wam na złość nie zrobił, widocznie jest jakiś problem i trzeba się z tym pogodzić. 30 lat temu nikt by z takiego powodu afery nie robił. Rozbestwiło się towarzystwo i tyle. W innych krajach mają gorsze sytuacje i żyją, ale u nas problem, bo jest awaria wody. Boże, widzisz i nie grzmisz.
Dziś wody nie będzie, włączą dopiero jutro jeśli dobrze pójdzie. Firma Energoterm wymieniająca magistrale trochę się przeliczyła i źle wykalkulowali wszystko.
Bardzo ciekawe, zle wykalkulowali, a nie można było tego w poniedziałek zrobić?
Siara jak nic. Święto jutro a tu wody nie ma
Panie prezesie Urbanie liczymy na zniżki za ccw za te niedogodności
zle wykalkulowali i z tego powodu zapłacą mi duże pieniądze, skandal, składam pozew
to dlatego tak śmierdzi na stawkach, ludzie myjta sie w zimnej!
My mamy nową magistralę, tylko robią nie dla nas i my cierpimy, np., na pułankach
aleksandro - płace, to wymagam! Mogli nie podawać konkretnej godziny i nikt by nie miał p[retencji!!!
Kilka godzin? Wody ciepłej nie ma od 6 rano albo wcześniej, to nie jest parę godzin.
według mnie może nie być ciepłej wody ale to już jest przesada że licznik ciepłej wody nabija kiedy nie leci ciepła woda.
bez przesady. poza tym nie powinno sie podawać godzin braku ciepłej wody kiedy nie jest się na 100% pewnym ze woda będzie.
Nabija bo leci rurami i przez licznik od ciepłej. Nie używaj, albo zakręć przy wodomierzu i po problemie.
Matko, a jakieś nieprzewidziane okoliczności, jeden dzień bez ciepłej wody to nie miesiąc, żyłka Ci nie pęknie
Trzeba już dzwonić do prezesa i nawalać przecież miało być do 15 a tutaj zostaniemy bez ciepłej wody na swięto.
Pogratulować panie prezesie zgranej ekipy pracowników.
Proponujemy wiecęj zwolnien dokonywac
jest woda-nie ma wody
jest woda nie ma wody
jest woda nie-ma wody
tak wygląda nasz młodzież