Chcę wyrwać rano zęba bo z bólu nie wytrzymuje. Ale niestety w portfelu mam niewiele powyżej 50 zł, zna ktoś dentystę który wyrwie mi zęba w tych granicach???
na ubeZpieczenie to sie trza zapisać i czekać MIESIĄC, i ich nie interesuje że boli ani tuska też to nie interesuje, a on chce wyrawć już i teraz to co ty mu radzisz na ubeSPIECZENIE
DR. PAŁKOWA NA UL. KASZTANOWEJ
60 zł Iwan (słonko pasaże), wczoraj wyrywałam
dr Stępniowa w Kunowie mniej jak 50 weźmie
Makowski. Ulica trawna. 50zł
idź na reja
Z bólem każdy dentysta ma OBOWIĄZEK przyjąć poza kolejnością. I to na NFZ jesli ma z nim podpisaną umowę. Jeśli ci odmówi poproś o pisemne potwierdzenie i uzasadnienie nie udzielenia pomocy w przypadku silnego bólu.
He, he to prawie każdy musiałby być przyjmowany bez kolejki , wystarczyłoby powiedzieć , że boli . I jak to rozwiążesz logistycznie , mądralo ? I co na to ci , którzy czekają grzecznie na swój termin ?
Czekają mądralo na leczenie. A z bólem każdy zasrany dentysta ma zasrany obowiązek Cię przyjąć i tyle :)
W przychodni w Bodzechowie przyjmie cię od ręki i wyrwia na kase chorych na francuskie znieczulenie. Polecam.
Jak boli to widać stan zapalny, ropień lub zmiany na dziąśle. W takich przypadkach nie spotkałam się z odmową dentysty. Ostatecznie wątpliwości co do zmian rozwiewa przeswietlenie lub otwarcie kanału.
mnie dwa razy odmówili z bólem nie udawanym i co im zrobisz? na pismie też ci odmówi i co jej zrobisz?