Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Bolący problem. (Lekarz nie przyjął 5-letniego dziecka)

Na pewno nie miałabym roszczeń takich jak autor wątku, zapłaciłabym po prostu za prywatną wizytę, a jeśli byłby to poważny stan, to pojechałabym na pogotowie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Bolący problem. (Lekarz nie przyjął 5-letniego dziecka)

Kasy fiskalne najwyższą pora im pozakladać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ale mają kasy fiskalne, więc o co Ci chodzi?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Ja miałam identyczny problem ale właśnie w Krasnalu - w moim przypadku dziecko miało wypadek w szkole - złamało ręke . Szkoła nic nie zrobiła , zadzwoniła po nas do pracy żeby zabrać syna do ortopedy . W Krasnalu pani w okienku kazała zapytać lekarza - tam tłum . Weszłam z inną pacjentką i pytam a pan doktor moje pytanie skomentował tak- im więcej osób zadaje mu takie głupie pytania tym bardziej wydłuża się jego czas pracy a on i tak nie przyjmie więcej osób niż ma - proszę przyjść jutro rano. Chyba bez komentarza możemy to zakończyć .

Gość_j23
      Zgłoś
      Odpowiedz

ci państwo co tak bronią lekarzy .a z wypadków tez się nie przyjmuje pacjentów ?,chyba są jakieś szczególne przypadki jak ta dziewczynka ze złamaniem,przeciez złamanie to jest ból tym bardziej u takiego dziecka małego.skarga i jeszcze raz skarga kary godne zachowanie lekarza .takie postępowanie należy tępić i karac surowo lekarz to nie bóg.poprzewracało im się w głowach.

Gość_gosc d
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie należy tutaj tępić lekarza tylko raczej roszczeniowego rodzica, gdyby to było faktycznie coś poważnego, to powinien jechać z dzieckiem niezwłocznie na pogotowie, a nie czekać do następnego dnia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Nie dziwię się, że jesteś tak poruszony, w jakim świetle dziecko ma się uczyć szacunku do drugiego człowieka. Miałam podobna sytuację, powiedziałam córce, chodź pójdziemy do lekarza, pan doktor Ci pomoże....., potem córka mnie zapytała, dlaczego nie chciał jej pomóc...? nie wiedziałam co odpowiedzieć.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Też mam małe dziecko, ale nie rozumiem jednego, wyjaśnijcie mi drodzy troskliwi rodzice, dlaczego wciągacie swoje ukochane dzieci w sprawy dorosłych i manipulujecie nimi, nastawiając je w określony sposób do lekarzy, nauczycieli itp.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Ciekawe tylko czy ty jako pracownik też chętnie i bezproblemowo pozostajesz w pracy po swoich godzinach, bo np. petent czy klient się przyplątał nie zważając na twoje godziny pracy.

Najłatwiej oceniać innych.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bardzo często zostaję po swoich godzinach pracy, aby załatwić klienta.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Dobrze pan zrobił panie Zniesmaczony. Lekarze tylko kasę widzą. Ogólnie nie polecam tych ortopedów.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gość z 23:11 " Po drugie dlaczego lekarz ma pracować za darmo, skoro NFZ ustalił że zapłaci za np 10 pacjentów to dlaczego on ma przyjmować więcej? " Wstyd ! Wstyd! Wstyd ! To tylko pieniądze są ważne ? Bez pieniędzy nie można pomóc ? Tyle na ten temat, nie wolno mi się denerwować wiec kończe !!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

"...Ewentualnie trafiłeś na jeden dzień, kiedy nie przyjmują dzieci bo chyba mają po dwa dni..."

- że co...?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

jak ja pojde i bede chcial byc przyjety i nie zostane to tez mam skargi pisac? wszyscy wiedza ze swiadczenia na NFZ sa limitowane. ból palca to nie stan zagrazajacy zyciu.

skoro zostal wyczerpany dzienny limit przyjec jaki zostal przydzielony przez NFZ to jak lekarz mial przyjac?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Trzeba było od razu powiedzieć że chcesz prywatnie. Ale współczuję jeśli chodziłoby o moje dziecko też bym tak postąpił.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Ja na miejscu tego doktora zgłosiłbym ten wątek na policji. Dziwne autor taki odważny, że rzuca nazwiskami, a sam się nie podpisał, skoro tak kozaczyłeś u doktora to na forum się wstydziłeś podpisac? Jeśli uważasz że lekarz miał Cię przyjąć tego dnia na NFZ to zgłoś to do NFZ na pewno rozpatrzą Twój problem, akurat jeśli chodzi o pacjentów to są bardzo mili i starają się pomóc. No a na pisanie na kogoś na forum publicznym na pewno znajdzie się odpowiedni paragraf.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Każdy obywatel ma zagwarantowane w konstytucji prawo do opieki. Gdzie Ci obrońcy konstytucji?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Do gościa z 12:29

Nie masz człowieku racji takie rzeczy trzeba nagłaśniać bo to co się dzieje w naszych przychodniach to woła o pomstę do nieba. A jedź rano do szpitala z jakimś urazem to Ci powiedzą żeby do przychodni iść a w tej przychodni jak??? Dorosły człowiek może wytrzyma ale patrz na ból swojego dziecka i czekaj do godziny 18 aż zamkną przychodnię. Gratuluję wyobraźni

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę