Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Wtedy radni KWW Górczyński, dziś TdS nie mieli oporów w bezpardonowej krytyce, bo dyrektor był z nadania PIS. I to nie był hejt, ale krytyka dzisiejszej opozycji, niewspółmierna i zasadna, jak widać już jest hejtem.

Ruskie antypolskie osiem gwiazdek przed wyborami w 2023 roku było tylko kwintesencją nienawiści do PIS koalicji Tuska i jej lokalnych szczepów, które obcy wykorzystali skutecznie do wewnętrznej walki dla osłabienia Polski.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Z linku wyżej: "Presja i nastawienie na moją osobę w wykonaniu Pana Dybca powoduje, że boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu. Tak. Tak, Panie Radny proszę się nie uśmiechać. Tak boję się, przecież Pan jest bokserem. Panie Radny, czy mam się bać? Proszę mi odpowiedzieć na pytanie, czy mam się bać?

Dodał również:. Moje poczucie zagrożenia jest realne. Po ostatnim posiedzeniu Komisji Zdrowia to była podobna sytuacja. Gdy wychodziłem Pan Dybiec rzucił do mnie: „Jutro sesja. Zobaczymy”. Nigdy nie spotkałem się z tak wyraźną wrogością i presją. "

Gość
      Zgłoś
      • Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Wystarczy spojrzeć na facjate tego gościa. Czego mozna się spodziewać?

Gość
        Zgłoś
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

10.05 mowi sie piesciarz, bokser to Narotki

Gość
        Zgłoś
W tym wątku znajduje się 1 post, który oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę