– Chciałbym zapytać czy w poprzednich kadencjach w pogrążających się w długach szpital moich poprzedników i władze powiatu też tak zawzięcie Państwo atakowaliście. Dyrektor nie jest z Państwa bajki, zdaje sobie z tego sprawę. To tylko trzeba go krytykować i przestraszać. Teraz przedmiotem zainteresowania Radnych, radnych opozycyjnych uważam, że w stosunku do szpitala totalnej opozycji, przedmiotem zainteresowania Radnych nie są realne sprawy szpitala tylko lisie nory wykopane obok szpitala, dziury w siatce ogrodzeniowej wokół szpitala, czy wypadające Pani Radna Rogalińska, szyby z drzwi na pacjentów w których nie było szyb. (…) Mam nadzieję, że to moje wystąpienie wpłynie na stosowanie nienawistnych nastrojów i pozwoli skupić się mojej osobie jak i również całemu szpitalowi na pracy dla dobra tego szpitala – tak w listopadzie 2017 roku do radnych powiatowych z KWW Jarosława Górczyńskiego zwracał się ówczesny dyrektor Zespołu Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Św. – Rafał Lipiec. Czy był to hejt, czy krytyka i dozwolone prawem opinie? Czy słowa, które padały podczas sesji z ust radnych mogły mieć wpływ na utratę zaufania pacjentów do ostrowieckiej placówki? Dotarliśmy do archiwalnych protokołów z sesji Rady Powiatu Ostrowieckiego. Będziemy publikować je cyklicznie.
Pani Rogalińska to był hejt z waszej trony na dyrektora? Szpital to nasze wspólne dobro dlaczego przedstawialiście go w złym świetle?
Wtedy radni KWW Górczyński, dziś TdS nie mieli oporów w bezpardonowej krytyce, bo dyrektor był z nadania PIS. I to nie był hejt, ale krytyka dzisiejszej opozycji, niewspółmierna i zasadna, jak widać już jest hejtem.
Ruskie antypolskie osiem gwiazdek przed wyborami w 2023 roku było tylko kwintesencją nienawiści do PIS koalicji Tuska i jej lokalnych szczepów, które obcy wykorzystali skutecznie do wewnętrznej walki dla osłabienia Polski.
Z linku wyżej: "Presja i nastawienie na moją osobę w wykonaniu Pana Dybca powoduje, że boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu. Tak. Tak, Panie Radny proszę się nie uśmiechać. Tak boję się, przecież Pan jest bokserem. Panie Radny, czy mam się bać? Proszę mi odpowiedzieć na pytanie, czy mam się bać?
Dodał również:. Moje poczucie zagrożenia jest realne. Po ostatnim posiedzeniu Komisji Zdrowia to była podobna sytuacja. Gdy wychodziłem Pan Dybiec rzucił do mnie: „Jutro sesja. Zobaczymy”. Nigdy nie spotkałem się z tak wyraźną wrogością i presją. "
Wystarczy spojrzeć na facjate tego gościa. Czego mozna się spodziewać?
10.05 mowi sie piesciarz, bokser to Narotki
Pani Rogalińska nie jest Pani tak zwyczajnie wstyd? Wtedy mówiliście co innego, teraz jest inna narracja z waszej strony. Jak to jest?
Ale blamaż Pani Starostwo.
Pamięć wybiórcza. Dobrze, że internet nie zapomina. Ciekawe co teraz wymyśla. Już pewnie narady z usłużnymi mediami się odbywają. Trzeba jakoś sprzedać ten niewygodny temat, że dyrektor który zarobił ponad dwa miliony w dwa lata odchodzi. Ciekawe kiedy poznamy prawdziwy powód.
czaicie, typ orżnał nas przez 2 lata na dwa miliony, a oni są nadal bezczelni, ze to nasze wina , ze sie upominamy o nasze pieniądze. typ zaczynał z długiem ponad 2 mln zł, ile na nas odrobiłeś tumulcu? czekam na pozew
No to jaki był prawdziwy powód rezygnacji? Nawet jeśli założymy, że ciemny lud to kupi, trudno to sprzedać.
Pani Starosto jaki był powód rezygnacji Pana Tumulca? Ale poprosimy ten prawdziwy powód.
A bo powiedzą ????
Analizując ostatnie oświadczenia majątkowe Szanownego Pana Doktora, można zauważyć, że w kolejnym roku nie otrzymał podwyżki. Czyżby o to właśnie chodziło?
No powiedzcie
Cyrk i tyle
Himalaje hipokryzji. Zawiało z innej strony?