Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Ilość postów: 18 | Odsłon: 1638 | Najnowszy post
  • Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

– Chciałbym zapytać czy w poprzednich kadencjach w pogrążających się w długach szpital moich poprzedników i władze powiatu też tak zawzięcie Państwo atakowaliście. Dyrektor nie jest z Państwa bajki, zdaje sobie z tego sprawę. To tylko trzeba go krytykować i przestraszać. Teraz przedmiotem zainteresowania Radnych, radnych opozycyjnych uważam, że w stosunku do szpitala totalnej opozycji, przedmiotem zainteresowania Radnych nie są realne sprawy szpitala tylko lisie nory wykopane obok szpitala, dziury w siatce ogrodzeniowej wokół szpitala, czy wypadające Pani Radna Rogalińska, szyby z drzwi na pacjentów w których nie było szyb. (…) Mam nadzieję, że to moje wystąpienie wpłynie na stosowanie nienawistnych nastrojów i pozwoli skupić się mojej osobie jak i również całemu szpitalowi na pracy dla dobra tego szpitala – tak w listopadzie 2017 roku do radnych powiatowych z KWW Jarosława Górczyńskiego zwracał się ówczesny dyrektor Zespołu Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Św. – Rafał Lipiec. Czy był to hejt, czy krytyka i dozwolone prawem opinie? Czy słowa, które padały podczas sesji z ust radnych mogły mieć wpływ na utratę zaufania pacjentów do ostrowieckiej placówki? Dotarliśmy do archiwalnych protokołów z sesji Rady Powiatu Ostrowieckiego. Będziemy publikować je cyklicznie.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Pani Rogalińska to był hejt z waszej trony na dyrektora? Szpital to nasze wspólne dobro dlaczego przedstawialiście go w złym świetle?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wtedy radni KWW Górczyński, dziś TdS nie mieli oporów w bezpardonowej krytyce, bo dyrektor był z nadania PIS. I to nie był hejt, ale krytyka dzisiejszej opozycji, niewspółmierna i zasadna, jak widać już jest hejtem.

Ruskie antypolskie osiem gwiazdek przed wyborami w 2023 roku było tylko kwintesencją nienawiści do PIS koalicji Tuska i jej lokalnych szczepów, które obcy wykorzystali skutecznie do wewnętrznej walki dla osłabienia Polski.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Z linku wyżej: "Presja i nastawienie na moją osobę w wykonaniu Pana Dybca powoduje, że boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu. Tak. Tak, Panie Radny proszę się nie uśmiechać. Tak boję się, przecież Pan jest bokserem. Panie Radny, czy mam się bać? Proszę mi odpowiedzieć na pytanie, czy mam się bać?

Dodał również:. Moje poczucie zagrożenia jest realne. Po ostatnim posiedzeniu Komisji Zdrowia to była podobna sytuacja. Gdy wychodziłem Pan Dybiec rzucił do mnie: „Jutro sesja. Zobaczymy”. Nigdy nie spotkałem się z tak wyraźną wrogością i presją. "

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wystarczy spojrzeć na facjate tego gościa. Czego mozna się spodziewać?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

10.05 mowi sie piesciarz, bokser to Narotki

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Boję się wysiadać z samochodu pod pracą czy domu – dyrektor ostrowieckiego szpitala w 2017 r

Pani Rogalińska nie jest Pani tak zwyczajnie wstyd? Wtedy mówiliście co innego, teraz jest inna narracja z waszej strony. Jak to jest?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale blamaż Pani Starostwo.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pamięć wybiórcza. Dobrze, że internet nie zapomina. Ciekawe co teraz wymyśla. Już pewnie narady z usłużnymi mediami się odbywają. Trzeba jakoś sprzedać ten niewygodny temat, że dyrektor który zarobił ponad dwa miliony w dwa lata odchodzi. Ciekawe kiedy poznamy prawdziwy powód.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

czaicie, typ orżnał nas przez 2 lata na dwa miliony, a oni są nadal bezczelni, ze to nasze wina , ze sie upominamy o nasze pieniądze. typ zaczynał z długiem ponad 2 mln zł, ile na nas odrobiłeś tumulcu? czekam na pozew

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to jaki był prawdziwy powód rezygnacji? Nawet jeśli założymy, że ciemny lud to kupi, trudno to sprzedać.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Pani Starosto jaki był powód rezygnacji Pana Tumulca? Ale poprosimy ten prawdziwy powód.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A bo powiedzą ????

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Analizując ostatnie oświadczenia majątkowe Szanownego Pana Doktora, można zauważyć, że w kolejnym roku nie otrzymał podwyżki. Czyżby o to właśnie chodziło?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

No powiedzcie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Cyrk i tyle

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Himalaje hipokryzji. Zawiało z innej strony?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę