Klimat
Więcej betonu na podwórkach i ładnej kosteczki
Mieszkasz w Bodzechowie i nie wiesz, że wody gruntowe są bardzo wysoko i większy deszcz może powodować problem? Gratuluje logicznego myślenia. Ludzie, przecież jak przyjdą intensywne opady to nic się nie da zrobić. I to pytanie kto za to odpowie?! Kto ma odpowiedzieć za to, że Bodzechów to teren zalewowy?! Cieszcie się, że nikomu nic się nie stało, to jest najważniejsze! No ale przecież musi znaleźć się winny bo jak ktoś jest ciemny to ma właśnie taki tok myślenia.
To tak cię woda zalała, że masz czas siedzieć na necie?!
a ja myślałem że to wina tuska
Dodam tylko że niesiedz przed kompem tylko zarzucaj wędkę ,karpisko pewnie cmoka aż miło i sie tylko uśmiecha
zalane wszystkie od kolejowej w głąb. straż pompowała wody z posesji od godziny 22 do rana następnego dnia
Po kosteczce woda spływa do najbliższego rowu, ten się błyskawicznie napełnia i zalewa co się da. Gdy były trawniczki, grządeczki to mieliście tylko błoto a nie zalania
kto ci placi?
ciemny jest ten kto twierdzi ze nic nie da sie zrobic i oczywiscie murzyn
Akurat wójt to jedyna osoba, która się tym zajmuje i dobro gminy lezy mu na sercu.
Przez pana Oleksaka , ktory nie pozwolił poprowadzic odwodnienia przez jego pole, corocznie zalewa grójec.
ciemny jes ten kto twierdzi ze n ic nie da sie zrobic i oczywiscie murzyn
wojt na premiera ja na wojta wodzi was jak smerfetka smerfy brawo dla wojta