dokładnie Ruberciku Ty pewnie teraz, spoglądasz na nas z góry,
unosisz się gdzieś, wysoko ponad chmury,
Lecz widocznie takie było, Twoje przeznaczenie,
taki Twój los, a dla nas ogromny w serca cios.
Wiedz, że będziemy o Tobie zawsze pamiętali!!!!I czuwaj nad Lodzią i Brajankiem
Kochamy Cie Macku [*]
Zawsze bd o Tobie Pamietać
Był wspaniałym chlopakiem,znalam go,chodził często po naszym osiedlu z żoną i synkiem:(((NIECH BÓG MA GO W SWOJEJ OPIECE:(((SPOCZYWAJ W POKOJU:(((
Jaka idiotyczna i niepotrzebna śmierć na własne życzenie...Jak wiele takich śmierci codziennie na naszych drogach . Ciekawe jak długo przyjaciele i znajomi będą o tym pamiętać zasiadając za kierownicę swoich samochodów - wracając z imprez , śpiesząc się do pracy rano , gadając przez komórkę w czasie jazdy , przekraczając dozwoloną prędkość ...Czy czegoś was to nauczy?
Czy potraficie nadać jakikolwiek sens tej śmierci poprawiając własne zachowanie ? Czy ci którzy z nim jechali i przeżyli już nigdy nie siądą za kierownicę pijani ? Nie sądzę...
Brajan..
Dlatego , że wsiadł za kierownicę po alkoholu.
będziecie to teraz roztrząsać jak Kaczyński Smoleńsk przez 2 lata?
Problem pijaków za kierownicą jest tak poważny, że trzeba go poruszać, nie tylko 2 lata, ale tak długo, dopóki nie zmieni się świadomość kierujących!
jednego zabójce na drogach mniej,następni czekają
w którym miejscu dokładnie jest pochowany na długiej
na tych nowych jak wchodzisz bocznym od strony folwark piaski ale ciezko wytlumaczyc tam troszke dalej 2 alejka od glownej
ja jestem u Uk i jak sie dowiedziałam ,że Rubert nieżyje to aż szklanka mi z rąk wypadła ..ale ludzie widać są podli..rasisci i zobacz co wypisują poprostu żal...szkoda nawet się z nimi kłócić bo w takich chwilach wstydze sie,że jestem polką,...Rubert pokój twojej duszy...Magda O.Kolezanka z rynku
http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Tragiczny-wypadek-w-Lodzi,wid,13905322,wiadomosc.html?ticaid=1d39d
a co byś gość mo. ...powiedziała na to gdyby dotyczyło twojej rodziny lub bliskich.Nieodpowiedzialność,brawura siadanie po pijaku tak właśnie się kończy tu na szczęście -nieszczęście spotkało tylko rodzinę nieodpowiedzialnego młodego człowieka.I nikt tu chyba nie jest rasistą, a pisał pod emocją takich i podobnych wypadków w których głupota bierze górę nad rozsądkiem,a skutki są takie jak ten
http://www.youtube.com/watch?v=Ixc_G_MJ8qE&feature=share dla świętaj pamięci MAĆKA!