Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 108

Odp.: BMW dachowało. 22-latek stracił życie

No widzisz frodo prawo jazdy mam ponad 13 lat i nie zdarzyło mi się wsiąść za kółko po spożyciu alkoholu. Na kacu też nie jeżdżę. Wystarczy myśleć..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: BMW dachowało. 22-latek stracił życie

wiecie co kazdemu po alkocholu zdaje sie ze jest odwazniejszy i wszystko mogłby zrobic .... ale tak to prawda ze na 18 autko a na 22 grob.. znałam rodzine jaka by nie była ale kazda strata dziecka w roznym wieku czy ma 2 lata czy 50 to wielka tragedia

Gość_agnieszka:)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 111

Zgadzam się z Tobą, Maciek był również moim sąsiadem i również jestem wstrząśnięta tym coś się stało. W Piątek sama się z nim kolo naszych domów widziałam. Każdy z nas popełnia czasem głupoty w życiu nie ma ludzi nieomylnych. Więc nie można go potępiać za głupotę.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak to mówią młodość ma swoje prawa i to święta prawda !

menka64
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 116

do goscia18:21 jeszcze duzo przed toba i niewiesz co cie czeka....

Gość_agnieszka:)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Koleżanko Agnieszko pewnie że nie wiem co mnie czeka, jednak nigdy nie wsiądę za kierownicę po alkoholu, tego jestem pewien. Po prostu pewnych rzeczy się nie robi i tyle. Jeśli wiem, że mam jechać nie piję. Szkoda, że nie wszyscy tak myślą..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 118

odnoszę się tu do wypowiedzi Gość Sąsiad jak i również do manka64

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja też rozumiem ból rodziny, bo ona niczemu nie zawiniła. Jednak gloryfikacja nietrzeźwego kierowcy jest przerażająca. Teksty w stylu każdemu mogło się zdarzyć, albo błędy młodości mnie osłabiają. Piszecie tak bo to był wasz znajomy, gdyby jednak ten znajomy wjechał Wam w dziecko zapewne oszczędziliście farmazonów. Dla mnie to bez znaczenia, czy był dobrym sąsiadem, kumplem, ojcem, bo naprawdę niewiele brakowało a ten dobry sąsiad byłby mordercą, czy wtedy też byłby to błąd młodości?

Gość z 20.02 ma rację, pewnych rzeczy po prostu się nie robi. Mam prawo jazdy, mój mąż ma prawo jazdy i jakoś nigdy nie wsiedliśmy za kierownicę po kieliszku ani na kacu, mamy za duże poczucie odpowiedzialności za własne ale także za cudze życie.

I naprawdę mi szkoda rodziny, bo musi naprawdę cierpieć, ale nie wydaje mi się, żeby była taka społeczna potrzeba zakładania 5 wątków na ten sam temat.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

rany boskie, co Wy z tym co by było gdyby? wiadomo po pijaku sie nie jeździ , ja też trzymam się tej zasady.Ale tu w tym przypadku skrzywdził sam siebie po co wiec te farmazony ,że jakby wjechał w dziecko i tak dalej i tak dalej skoro tak się nie stało....A bo to on jeden jeździ po pijaku????i co , musiał zginąc ,żebyście mieli na kim psy wieszać???

menka64
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 125

Wątk założyli forumowicze wie chyba łatwo się domyśleć że był szanowanym człowiekiem

to pisze do 20.13 bo z twojej wypowiedzi to wy jesteście wspaniała familją nie pijąca nie palącą ale tak naprawde to wy takich udajecie pod publike a w domu jak jesteście sami w ukryciu robicie popijawy ,zemścicie palicie i hulaj dusz piekła niema

Prawda !!!!nie odpisuj że nie bo i tak Ci nikt nie uwierzy

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zapomniałeś o ćpaniu i seksie bez zobowiązań. I ciężko nam robić popijawy w ukryciu, dlatego robimy je z sąsiadami. a rozkazywać to możesz sobie w domu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

to ty taka katoliczka 21.26 rozwiazała sie gęba to i orgie u was i ćpanie a piszesz takie farmazony wcześniej jakie to wy cnotki niewydymki jakie ułożone i grzeczne a poniżacie człowieka zmarłego

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 121

współczuje jego rodzinie dzis na pogrzebie wszyscy plakaali bo Mazii byl naprawde fajnym chlopakiem zawsze zagadal zawsze pocieszyl i nie roumime ludzi ktorzy mowia ze chodzil dzien w dzien pijany bo tak nie bylo jak go nie znaliscie to naprawde nie wiecie jaki on byl osobiiscie go znalam i bardzo lubialm i niegdy go nie zapomne [*]

Gość_kolzeankaz r n k
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czytając wasze wypowiedzi i teksty fajny kolega itp to zenada i 0 własnego rozumy nie ma jak Bolid Mlodego Wiesniaka i zamkniety licznik z pijanymi kolegami i wypity sam bo co to nie ja. Dopadła go sprawiedliwosc i nikomu juz krzywdy nie zrobi

Gość_hhhhh
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

hhhhh_życzę ci takiej sprawiedliwosci jak opisałaś żeby dotknęła twoją rodzine

Nie znasz i

nie znałaś człowieka to nie opisuj emocjonalnie

na tym forum

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 124

Rubercik ...nie mogę zasnąć:((Spoczywaj w pokoju, wszystkie chwile spędzone z Tobą, będziemy pamiętali i głęboko w sercu je schowamy, a przecież to czas Twojego odpoczynku, za każdym razem, gdy spojrzymy w niebo będziemy widzieli tam Twoją twarz wiedząc że jesteś gdzieś tam, spoglądasz na nasze życie, czekasz na nas... Spoczywaj w pokoju...pogrzeb piękny...tęsknimy za tobą bracie!

Gość_Maja i Ami
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wielki Szacun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasz Bracie

ŻEGNAJ !!!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

[*] [*] Maćku spoczywaj w pokoju..., spoglądaj z nieba na Synka i Lorcię

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -