No widzisz frodo prawo jazdy mam ponad 13 lat i nie zdarzyło mi się wsiąść za kółko po spożyciu alkoholu. Na kacu też nie jeżdżę. Wystarczy myśleć..
wiecie co kazdemu po alkocholu zdaje sie ze jest odwazniejszy i wszystko mogłby zrobic .... ale tak to prawda ze na 18 autko a na 22 grob.. znałam rodzine jaka by nie była ale kazda strata dziecka w roznym wieku czy ma 2 lata czy 50 to wielka tragedia
Zgadzam się z Tobą, Maciek był również moim sąsiadem i również jestem wstrząśnięta tym coś się stało. W Piątek sama się z nim kolo naszych domów widziałam. Każdy z nas popełnia czasem głupoty w życiu nie ma ludzi nieomylnych. Więc nie można go potępiać za głupotę.
do goscia18:21 jeszcze duzo przed toba i niewiesz co cie czeka....
Koleżanko Agnieszko pewnie że nie wiem co mnie czeka, jednak nigdy nie wsiądę za kierownicę po alkoholu, tego jestem pewien. Po prostu pewnych rzeczy się nie robi i tyle. Jeśli wiem, że mam jechać nie piję. Szkoda, że nie wszyscy tak myślą..
odnoszę się tu do wypowiedzi Gość Sąsiad jak i również do manka64
Ja też rozumiem ból rodziny, bo ona niczemu nie zawiniła. Jednak gloryfikacja nietrzeźwego kierowcy jest przerażająca. Teksty w stylu każdemu mogło się zdarzyć, albo błędy młodości mnie osłabiają. Piszecie tak bo to był wasz znajomy, gdyby jednak ten znajomy wjechał Wam w dziecko zapewne oszczędziliście farmazonów. Dla mnie to bez znaczenia, czy był dobrym sąsiadem, kumplem, ojcem, bo naprawdę niewiele brakowało a ten dobry sąsiad byłby mordercą, czy wtedy też byłby to błąd młodości?
Gość z 20.02 ma rację, pewnych rzeczy po prostu się nie robi. Mam prawo jazdy, mój mąż ma prawo jazdy i jakoś nigdy nie wsiedliśmy za kierownicę po kieliszku ani na kacu, mamy za duże poczucie odpowiedzialności za własne ale także za cudze życie.
I naprawdę mi szkoda rodziny, bo musi naprawdę cierpieć, ale nie wydaje mi się, żeby była taka społeczna potrzeba zakładania 5 wątków na ten sam temat.
rany boskie, co Wy z tym co by było gdyby? wiadomo po pijaku sie nie jeździ , ja też trzymam się tej zasady.Ale tu w tym przypadku skrzywdził sam siebie po co wiec te farmazony ,że jakby wjechał w dziecko i tak dalej i tak dalej skoro tak się nie stało....A bo to on jeden jeździ po pijaku????i co , musiał zginąc ,żebyście mieli na kim psy wieszać???
Wątk założyli forumowicze wie chyba łatwo się domyśleć że był szanowanym człowiekiem
to pisze do 20.13 bo z twojej wypowiedzi to wy jesteście wspaniała familją nie pijąca nie palącą ale tak naprawde to wy takich udajecie pod publike a w domu jak jesteście sami w ukryciu robicie popijawy ,zemścicie palicie i hulaj dusz piekła niema
Prawda !!!!nie odpisuj że nie bo i tak Ci nikt nie uwierzy
Zapomniałeś o ćpaniu i seksie bez zobowiązań. I ciężko nam robić popijawy w ukryciu, dlatego robimy je z sąsiadami. a rozkazywać to możesz sobie w domu.
to ty taka katoliczka 21.26 rozwiazała sie gęba to i orgie u was i ćpanie a piszesz takie farmazony wcześniej jakie to wy cnotki niewydymki jakie ułożone i grzeczne a poniżacie człowieka zmarłego
współczuje jego rodzinie dzis na pogrzebie wszyscy plakaali bo Mazii byl naprawde fajnym chlopakiem zawsze zagadal zawsze pocieszyl i nie roumime ludzi ktorzy mowia ze chodzil dzien w dzien pijany bo tak nie bylo jak go nie znaliscie to naprawde nie wiecie jaki on byl osobiiscie go znalam i bardzo lubialm i niegdy go nie zapomne [*]
Czytając wasze wypowiedzi i teksty fajny kolega itp to zenada i 0 własnego rozumy nie ma jak Bolid Mlodego Wiesniaka i zamkniety licznik z pijanymi kolegami i wypity sam bo co to nie ja. Dopadła go sprawiedliwosc i nikomu juz krzywdy nie zrobi
hhhhh_życzę ci takiej sprawiedliwosci jak opisałaś żeby dotknęła twoją rodzine
Nie znasz i
nie znałaś człowieka to nie opisuj emocjonalnie
na tym forum
Rubercik ...nie mogę zasnąć:((Spoczywaj w pokoju, wszystkie chwile spędzone z Tobą, będziemy pamiętali i głęboko w sercu je schowamy, a przecież to czas Twojego odpoczynku, za każdym razem, gdy spojrzymy w niebo będziemy widzieli tam Twoją twarz wiedząc że jesteś gdzieś tam, spoglądasz na nasze życie, czekasz na nas... Spoczywaj w pokoju...pogrzeb piękny...tęsknimy za tobą bracie!
Wielki Szacun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasz Bracie
ŻEGNAJ !!!!!!!!!!!
[*] [*] Maćku spoczywaj w pokoju..., spoglądaj z nieba na Synka i Lorcię