naziwal sie maciek mazur z ostrowca sw to moj wujek.
Śmierć przez prędkość jest śmiercią na własne życzenie...smutne ale prawdziwe. Młodość + alkohol + prędkość nic dobrego nie wróży. Młodzi więcej rozwagi, całe życie przed Wami.
A to niby dlaczego? Powinno się haha. Powinno to się jeździć trzeźwym i z dozwoloną prędkością.
Powiedz co jeszcze sie powinno robić?
a czy ja coś o zmarłym napisałem?i na dodatek złego?jeszcze raz przeczytałem to co napisałem i nie doczytałem się nic o zmarłym i na dodatek złego
już nie mieszkali na Kuźni .Był pół cyganem.
Cygan czy pół cygan ale bardzo miły chłopak był,a niezależnie od tego kim był to najbliżsi czują tak samo. Współczuje jego żonie i rodzinie bo tragedią jest kiedy umiera,ktoś bliski...
jaki maciek m??
http://www.straz.opatow.pl/index.php?option=com_content&view=article&catid=40%3Aakcje-ratowniczo-ganicze&id=543%3Adachowanie-bmw&Itemid=71
szkoda chłopaka......
mieszkał na wałowej super facet szkoda chłopaka
współczucia dla rodziny
"W wyniku wypadku ranne zostały trzy osoby podróżujące pojazdem."
A nic nie pisze o trupie... ale piszecie bajki!
no dokładnie Maciek był półcyganem wychował się na rynku :(( świeć panie nad jego duszą
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111001/POWIAT0106/602556036 tu pisze więcej...młody chłopak zostawił żonę i synka...tragedia
to chodzi o maziego z kuźni???????????
Dlaczegoooo?????
Trudno zrozumieć istotę ludzkiego życia, niektórzy powiedzieliby że można ją zmierzyć tymi, których pozostawiamy za sobą. Niektórzy wierzą że mierzona może być wiarą. Inni że miłością. Jeszcze inni twierdzą że życie nie ma w ogóle znaczenia. Ja wierze, że naszą miarą są ludzie, którzy mierzą nami swoją wartość. A w przypadku Maziego wielu go kochało ceniło był wspaniałym człowiekim ,zawsze uśmiechniętym pełnym optymizmu przyjacielem. Co mogę napisać na pewno to że według jakiejkolwiek z miar Mazi żył bardziej przez ostatnie swoje lata niż większości ludzi udaje się przez całe życie. Jestem pewna że gdy umarł jego oczy były zamknięte, ale jego serce otwarte ! ....RIP Rubercik łzy płyna mi po policzku :( spoczywaj w spokoju!!! [*] [*] [*]