I w "patriotycznych" dresach :)
18;13 Dodaj dziewczynki i chłopców na ulicznych protestach
Tylko tyle od Ciebie oczekuję
Siedź potulnie w domku, nie sprzeciwiaj się władzy i wypierz dres.
Tylko tyle od Ciebie oczekuję
Ci w 90% mieli maski, a ci z 11 11 może w 50% - zawyżali statystyki ci co mieli kominiarki na twarzach.
Te zarażenia są z zakładów pracy i efekt działania szkół bez ustalonych zasad. Gdy się trafi chory wzrasta liczba testów i leci wynik. Nie wiem jak jest teraz ale opowieści o mniejszej ilości testów z niedzieli są niewiarygodne. Może tak to wygląda ale ogłaszanie wyników jest co najmniej dziwne, państwo publikuje testy dzień później a ludzie dowiadują się o wyniku za 4 - 7 dni.
Noszenie maski na pustej ulicy to czysty debilizm ale na wiosnę były większe.
Kumulacja z kilku dni.
16:38 - co za debilny wpis tego Gościa: "Chcesz do końca życia siedzieć w schronie? Twój wybór, ale daj żyć normalnie innym".
Nie szanowny Gościu, ja nie chcę siedzieć w schronie, chcę wyjść bez strachu do sklepu, przychodni czy apteki i pozwolić innym żyć normalnie, ale przez nieodpowiedzialne osoby jestem pełna obaw czy nie zachoruję. To właśnie tych bezmyślnych osobników powinno się zamknąć w schronach, aby nie zagrażali innym. Chyba, że chcą mieć na sumieniu ludzi, którzy przez ich głupotę i brak pokory umrą.
W Ostrowcu jak zwykle wszystko drogie. Nawet testy na przeciwciała Covid. W innych miastach 50-70 zł, czasem promocje po 40 zł. A u nas ok. 120 zł.
to kup tam przywiez tu i jest interes
To są badania z krwi
To był wynik z kilku dni, bo wyniki im nie przychodziły :) https://www.lokalnatelewizja.pl/wiadomosci/22319,wsse-problemy-techniczne-mialy-wplyw-na-liczbe-zakazen-w-powiecie-ostrowieckim