16:11 czytam dokładnie. Zatem jeszcze raz.
Teza brzmiała: jak zachorujesz to zmienisz zdanie.
W związku z tym pytanie: skąd wiesz że już nie chorował ?
O objawach czy dolegliwościach nie było mowy, nie wiem dlaczego teraz sugerujesz że było inaczej.
Że też mamy w XXI wieku takich niedouczonych....
Pisać potrafią, ale czytać już nie...
Bzdura 15:04. Popracuj trochę na onkologii to zmienisz zdanie.
Ostrowiec mamy lidera, Ostrowiec mamy lidera a tak serio większość tych osób przechodzi go bezobjawowo lub łagodnie gdyby było inaczej nie byłoby ich gdzie leczyć. W zakładach i instytucjach trafiły się potwierdzone przypadki i dalej już poleciało w testach, te osoby już mogą być zdrowe ale nadal wydzielać wirusa. W mojej pracy są 3 potwierdzone przypadki na dziś oraz osoby na kwarantannie.
Czyli ty też jesteś na kwarantannie?
To po co te wszystkie lock-downy i obostrzenia?
Po to żeby za rok można było kupić dowolną dużą firmę za czapkę gruszek... Oczywiście, trzeba być właścicielem "odpowiedniej" czapki...
I to ma sens.
16:31 liczby nie kłamią i nie ma znaczenia czy to jest bezobjawowo czy z objawami- tak samo zarażają i Ci bezobjawowi, dopóki nie zrobią testu są bardziej groźniejsi dla otoczenia. Tym bardziej jest to niebezpieczne, gdy zarazi starszą osobę, a tą starszą może być rodzić, babcia, dziadek - no chyba, że chce się z nimi rozstać w przyśpieszonym czasie. Chociaż dziadkowie, pomimo że wiekowi chcieliby doczekać osiemnastki czy wesela wnuków. Tak więc mamy do Was prośbę - młodzi! starajcie się być odpowiedzialni i nie bądźcie rozsadnikami wirusa!
Liczby może nie... ale testy już tak
Elon Musk tego samego dnia zrobił sobie 4 testy.
Dwa wyszly pozytywnie, dwa negatywnie...
17:10 - ja wierzę w fakty, a Ty w to, co ktoś tam sobie napisze, aby dana strona czy gazeta miała większą "poczytalność". Mój kolega też kiedyś uwierzył w to co było napisane na płocie, a było "p.zda" i chciał pogłaskać Pogłaskał, a że płot był drewniany, to drzazga mu weszła w palec.
Ale suchar....
Czy to prawda ze mają go na Sowiej Górze?
To są właśnie "argumenty" kovidian i wyznawców świętej szmatki.
Ty im podajesz fakty, a oni o p.zdzie...
To nie były takie testy tylko szybkie co ich nasze państwo kupiło na 120 mln i próbowało wcisnąć do szpitali. Dziś już powinien mieć wynik testu RT-PCR
Cóż z tego że tak duzo zarazonych jak debili, czy jak kto woli inteligentnych inaczej sporo wokół nas. Bez maseczek na ustach i nosie.