Poprzedni Prezes nie może się chyba pogodzić z faktem ze stracił taką synekurę. Jest widywany na terenie cmentarza jak dokonuje patroli rowerowych. Przypominam ze jazda rowerem jest zgodnie z regulaminem cmentarza zabroniona
Widziałem ostatnio wąsacza na czarnym elektryku, to ten ex-prezes właśnie?
Jechał i mijając nas mówił, że nie powinien jechać. :)
Znam to auto to elektryk. Ma prawdopodobnie 6000 kwg hahahaha
Wszystko się kręci o liczbę 6000 jest to magiczna liczba która otwiera cmentarne wrota. Taki kod PIN hahahahahs
Mam pewną informację dla osób śledzących ten wątek. Proszę obserwować niebawem zostaną udostępnione linki do pewnych nagrań
Na początek żart https://youtu.be/RTwunT9Cu-M?si=v2yZJX8Bh0pc8FRE
Myślę ze jest w urzędzie miasta osoba odpowiedzialna za media społecznościowe. Zapraszamy do kontaktu
Gosc 12:49 to jedyna osoba która odpowiednio zareagowała hahaha myślę ze powinien być pewien donosik do ...... prokuratury
Ja jako pracownik dziękuję Panu prezesowi za jego prywatny używany (dość znacznie -koloru brązowo żóltego) sedes który przyniósł do firmy gdy się zepsuł nasz firmowy
I dziękujemy za to ze Pan prezes kupił nam wkłady do długopisów (bo zakazał kupowania długopisów ze względu na koszty). Wkłady były super wprawdzie nie pasowały do długopisów ale jak się wsadziło papierek lub zapałkę to było super
Chodzi o byłego Prezesa
Chodzi o byłego Pana Prezesa oczywiście. Dziękujemy za zatrudnienie i te ogromne pensje ktore z niechęcią Pan nam wypłacał. Myślę ze jesli by się dało to na czarno byśmy pracowali. Pozdrawiamy jak to się mówi na szczęście " kwoty są" i to mocne.
Nie chodzilo o kwoty bo te były bardzo małe. Ale chodzi o "kwity" bo te są znaczace
Zastanawiam się jesli byłaby taka aplikacja rejestrująca rozmowy to co można by nagrać .... chyba nic interesującego o czy by można pisać na forum
Nie wolno nagrywać rozmów tym bardziej podkładać podsłuchow bo coś można przez przypadek nagrać a nikt by tego nie chciał...
Jeśli teoretycznie istniała by taka aplikacja to czysto teoretycznie można by coś nagrać co tylko i wyłącznie czysto teoretycznie można by w ten sposób komuś zaszkodzić ... podkreślam ze to założenie jest tylko i wyłącznie jedynie teorrtyczne
17:44 Masz pewność, że na ciebie nikt nie ma "kwitów"? Możesz się bardzo zdziwić już niedługo
Do gość 19:36. Na postawioną przeze mnie tezę w formie aluzji co do wynagrodzeń pragnę Cię poinformować ze są pisma w odpowiedzi na prośby o podwyżki z których wynika " że nima piniędzy" . Czy to nie są znaczące dokumenty ?. Moim zdaniem są znaczące.