Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Błąkająca się 3-latka po placu zabaw na Ogrodach

Nie dostala 500 +? Uzywane niewiele kosztuje. Zal mi dzieci ze rodzice nie mysla co robia.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Dokładnie tak jak napisał gość z 20"32. Ma 2000+ do tego mąż zarabia pewnie wiec ma na wózek. W końcu 500+ dostaje się na dziecko. Niech ta sprawa zajmie się mops na co idzie kasa a nie pisa ie na forum. Ktos wczesniej napisal żeby dać jej wózek i łóżeczko. To w czym to dziecię śpi i jeździ. Nie wychodzi na spacery?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

I jeszcze jest becikowe za urodzenie dziecka.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

I przez rok tys zl po urodzeniu , bez przesady.. to kasa dla dziecka wiec niech mu rodzice za to kupuja wyprawke. A jak nie stac na dziecko i nie ma sie czasu wychowywac to po co stwarzac te dzieci dalej ??!!! Patplogia

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 88

Odp.: Błąkająca się 3-latka po placu zabaw na Ogrodach

Troche empatii ludziska

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Skoro na picie jest to i na wózek

Dlaczego mam dawać wózek patologii ,? Ja na to pracuje zeby moje dziecko miało !!!! Maja na picie to mogą kupić wózek od kogoś nawet i uzywany ale po co skoro moze ktoś sie zlituje i da ? Pic jest za co to najważniejsze a reszte to państwo lub ludzie dadza

I tak im zleci cale życie

Gość_Sandra
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

O wspomnianej pani z 4 dzieci, to ona raczej nie pije, są biedni mało zaradni. No znaczy ze Ty wiesz lepiej,

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 90

Odp.: Błąkająca się 3-latka po placu zabaw na Ogrodach

Empatia empatia. Ale jak sie nie mysli co sie robi to tak jest. Skoro wczesniej nie mieli 500+ to jak oni zyli? Teraz maja dodatkowe pieniadze ale i tak dla dzieci nie ma nic. Wiec cos jest nie tak. Poza tym ta jej mala coreczka ma z rok lub 1,5 wiec powinna rzeczy po niej miec np.ubranka.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Biedni? Mąż pra uje, ona ma jak dobrze policzyć 3000 na dzieci (500+ i 1000 za urodzenie) do tego rodzinne. Wiec nie mówcie ze jest biedna. Biedna to była jak nie miała tej forsy. Ja na takie pieniądz musze pracować 3 miesiące. A mimo to staram się żeby moje dziecko miało w miarę wszystko. A tu jak czytałam wcześniejsze posty to bieda, olewka i brud. Tacy niezaradni a już czwórkę spłodzili.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -