Ten plac zabaw między blokiem 23 a 25 nie jest zbyt bezpieczny . Tam powinny być zainstalowane barierki odgradzające od ulicy . Dzieci notorycznie wybiegają tam na ulicę .
Gościu z 9:16 - może i jestem plotkarą ale dzieki takim jak ja, pilnującej swojego dziecka, te dzieciaki, w tym wypadku tej mamusi trójki dzieci przy okazji skorzystają z ciastka, cukierka i najwazniejsze-opieki osoby obcej bo mama nawet dupy nie ruszy bo zajeta plotkami. Widzę jak inni rodzice podnoszą jej dzieci, zwracają uwagę gdy podchodzą do ulicy. A mama odwrocona tyłem i nic nie widzi.
Czemu nikt nie porozmawia z ta mama skoro taka jest prawda
Bardzo dobrze , że interesujecie się tymi dziećmi , ale może powinnyście tej matce powiedzieć , że robi źle . Może ona wyniosła z domu taki właśnie sposób opieki nad dziećmi . Powiedzcie jej co robi źle . Może jeśli usłyszy to od kilku matek zastanowi się nad swoim postępowaniem .
To dobrze, że tak robisz 11:02, ja też wiele robię dla biednych, ale przy okazji nie trąbię o tym na forum. I to jest ta różnica ... klas.
11.02 nie plotkarà tylko dewotká, nazywaj rzeczy po imieniu
Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko gościu 09:01. szczególnie na placu zabaw.
Jak się jest w zaawansowanej ciąży, przy upale, to nawet czasami nie ma się siły oczami mrugać! A co dopiero biegać po placu zabaw za dziećmi... Ale chyba większość z piszących tu swoje wywody nie ma o tym zielonego pojęcia!
Ta pani moze i jest mało zaradna , ale nie można powiedzieć bo zajmuje się jakos tymi dziećmi, pomaga jej też jakaś kobieta,chyba ciocia tych dzieci Starszego syna prowadza na zajęcia sportowe.Jakos nie zauwazylam zeby te dzieci był szczególnie brudne.Zresztą jak się bawią na dworze to jakie mają być.
Ale to ze jej w ciąży nie zwalnia ja z obowiazku nie spuszczania ich z oczu. A brudne a niedomyte to duza roznica. A jej dzieci są po prostu higienicznie zapuszczone.
Jezu... Ludzie, czy wy nierozumiecie, ze mylicie teraz te kobiety... Matka Martynki nie jest w zadnej ciazy... Dzisiaj z rana latala do sklepu i z psem... Szukala w dupie szczesia by sie nachlac. A tamta Kobieta w ciazy to chyba roznica... Skoro upal to noe wstanie ale na oku ma...
Kolega marcin bedzie jako swiadek w sprawie o pozbawienie 500+. Pozdrawiam
Mam nadzieję, ze Pan Bóg wam to wszystko wynagrodzi .... .
Moze po prostu na to ma. Moze nie korzysta 500+, ale i tak niczego to nie swiadczy.
Tak to są dwa place zabaw i dwie różne mamy .Dzieci na placu zabaw dużym same się sobą opiekują a że poproszą o coś jak masz cukierka to daj tu dzieci nie są winne .
Zapraszam wszystkich do mnie tych którzy opisują takie głupoty bo chce to usłyszeć na własne uszy skoro tak jest to chyba nikt nie będzie się wachal powiedziec tego prosto w oczy
jeszcze jedno,najłatwiej komentować to co widać na placu zabaw,a tymczasem jako ciekawostkę wam powiem że największe patologie dzieją się w ukryciu ,w czterech ścianach,często w pełnych rodzinach .A jak dzieci korzystają ze świeżego powietrza w wakacje ,to bardzo dobrze,bo tak powinno być,dzieci są zdrowsze,lepiej się rozwijają tak fizycznie jak emocjonalnie.Najbardziej żal dzieci które spędzają czas w domu,przed jakimś komuterem,itd i nikt na to nie zwraca uwagi.
Ale wy patrzycie powierzchownie,bo do tego przyzwyczajają media,do widzenia kontrastów,a na inne rzeczy jesteście ślepi.
Może trzeba lepiej dwa razy pomyśleć o czymś zanim sie cos powie