Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

Ilość postów: 2 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Biszkopt z termoobiegiem czy bez?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

    Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

    A cóż to za specjaliści ! Każdy ma swoją metodę pieczenia. Ja zawsze piekę biszkopt z termoobiegiem i w ogóle prawie wszystko. Zalezy jeszcze jaki typ kuchenki. Ja mam termoobieg z góry i z dołu. ZAWSZE ciasta wychodzą rewelacyjne. Pieką się krócej niż normalnie, nigdy nie są przypalone i są zawsze równiutko upieczone. No i przy tym oszczędność energii.

    Gość_gościnnie
    Zgłoś
    • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

      a ja pieke w gazowym piekarniku i po upieczeniu rzucam na podloge mam taki przepis z internetu bardzo dobry sprawdzilam a teraz pieke i rzucam

      Gość_zainteresowany
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -