Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

Ilość postów: 20 | Odsłon: 42753 | Najnowszy post
  • Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

    Prosze o pomoc Jak piec biszkopt z termoobiegiem czy bez?

    Gość_Marta
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

      Ja piekę bez, 35 min najczęściej :) Pamiętaj by go nasączyć np. sokiem z pomarańczy.

      Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

        bez bo opadnie, biszkopt nie lubi "jak mu wieje":)

        Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

      Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

      bez termoobiegu i wcześniej podgrzej piekarnik

      Gość_jaro
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

        No macie problemy naprawdę :))) Ja piekę w prodiżu ok. 40 do 45 minut i jest cacy i mniam nie chwaląc się :)

        Sceptyk
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

          A cóż to za specjaliści ! Każdy ma swoją metodę pieczenia. Ja zawsze piekę biszkopt z termoobiegiem i w ogóle prawie wszystko. Zalezy jeszcze jaki typ kuchenki. Ja mam termoobieg z góry i z dołu. ZAWSZE ciasta wychodzą rewelacyjne. Pieką się krócej niż normalnie, nigdy nie są przypalone i są zawsze równiutko upieczone. No i przy tym oszczędność energii.

          Gość_gościnnie
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

            a ja pieke w gazowym piekarniku i po upieczeniu rzucam na podloge mam taki przepis z internetu bardzo dobry sprawdzilam a teraz pieke i rzucam

            Gość_zainteresowany
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

              Od dorotus zaczerpnięty? :)

              Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

              Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

              A ja, oprócz tego, że rzucam, to jeszcze po nim skaczę. Wychodzi rewelacja!

              Smacznego.

              SCZ
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                Heh to jeszcze mało SCZ, mój bije wszystkie: bo ja go rzucam, skacze po nim, jeszcze raz rzucam, obracam do góry nogami, potem z powrotem odwracam, następnie 2 minuty nosze na głowie, żeby wyrównały się brzegi, potem na niego dmucham i chucham żeby szybciej wystygł a dalej to już bajka bo nikt go nie chce jeść i mam cały dla siebie:)))

                Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                  smacznego!!!

                  SCZ
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

                Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                Pierdoly opowiadasz bo biszkopt do ostygniecia nie lubi wstrzasow bo opada , a stygnie w piecu .

                Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                  mam inną teorię wyciągam z pieca od razu i stawiam na szklance (szklankach jak duży) i jest równy jak stolnica , nie ma kontaktu od dołu z niczym i równo stygnie. a o rzucaniu też czytałam próbowałam raz o dziwo z dobrym skutkiem.

                  Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                    A mnie opada zaraz po wyjęciu z piekarnika.

                    Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                      A mnie się przypieka z wierzchu i nierówno rośnie.

                      Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                        Biszkopt nie lubi przeciągu, otwierania podczas pieczenia a tym samym termoobiegu. Nie trzeba trzymać tak długo aż się przypiecze i ważne, żeby go równo rozłożyć w formie.

                        Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

                      Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                      Mnie też opada parę chwil po wyjęciu

                      SCZ
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Biszkopt z termoobiegiem czy bez?

                        Scz- ale że biszkopt?

                        Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę