Są II listy przyjęć na medycynę. W Broniewskim już w tej chwili na studia stacjonarne dostało się 7 osób!! A będzie jeszcze więcej, bo przed nami jeszcze przynajmniej 2 listy rankingowe. Broniewski ma się czym pochwalić. W konkurencyjnych szkołach: w Chreptowiczu 1 w Staszicu 2, też gratulujemy!!!
Gratuluję Bronkowi. Szkoda, że nam nie udało się tak dobrze zdać.
a gdzie takie listy można znaleźć?
listy rankingowe są chronione tajemnicą - uczniowie już wiedzą i składają dokumenty, proszę pytać np. u dyr.
Gratulacje !
Teraz przyjrzyjcie się nauczycielom w Chreptowiczu od biol chełm.
przecież nie wszyscy idą na biol-chem żeby studiować medycynę
Ja jestem już na drugim roku medycyny .Też kończyłam Broniewskiego .Gratuluje tegorocznym maturzystom.
Ja prawie kończę lekarski, a z mojej klasy, też z biol-chemu w Broniewskim na medycynę poszło 16 osób, pozdrawiam.
w Staszicu 3 na medycynie, 4 na weterynarii i 4 na farmacji
najwyższe progi są na medycynie - wiadomo, że na weterynarię i farmację i stomatologię wystarczy przynajmniej połowie klasy
Na stomatologię w tym roku było najwięcej chętnych.
No chyba nie!!
w Broniewskim studia stacjonarne? uuuu a jednak dobra zmiana :D
Górą w stosunku do kogo czy czego?
Z której uczelni ta lista?
Listy rankingowe są na wszystkich uczelnaich. Liczbę podaję ogółem -Lublin, Warszawa, Kraków, Katowice, Zabrze
Fajnie fajnie (zobaczymy ile z nich sie utrzyma (-:). Bardzo mnie dziwi, ze w Chreptowiczu tylko 1 osoba, ale moze faktycznie po prostu tak sie w tym roku zlozylo, ze z Chreptowicza nie chcieli isc na medycyne.