Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Biokominki

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1501 | Najnowszy post
  • Biokominki

Mieszkam w bloku i marzę o tym żeby posiedzieć , poczytać czasem książkę przy kominku, lub troszkę pogrzać się. W bloku można tylko biokominki lub elektryczne kominki. Nie chcę rujnować mieszkania(musiałabym zmieniać instalację elektryczną), więc zostaje biokominek. Czy może ktoś z Was ma założony bikominek. proszę o opinię. Z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi.

Gość_Anka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Biokominki

Witam. Ja mam taki w mieszkaniu w bloku. Rewelacja!!!!!!! Nie musisz mieć żadnego podłączenia do wentylacji bo wynikiem spalania biopaliwa jest taka ilość dwutlenku jak wydycha jedna osoba. A ciepło daje naprawdę fajnie i niesamowice wpływa na estetykę pomieszczenia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy możesz mi polecić sklep w którym kupiłaś/eś biokominek, bo te z Castoramy nie podobają mi się. Czy dużo zainwestowałaś /eś? Są tak różne kwoty.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Biokominki

A więc masz tu link http://allegro.pl/biokominek-900x400-czarny-z-szyba-sol-tech-i3724072607.html. Ja kupowałem z tej firmy i jestem bardzo zadowolony

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bardzo dziękuję :)

Gość_Anka
          Zgłoś
          Odpowiedz

masz dzieci . biokominki moga byc bardzo niebezpieczne a dokladnie nieumiejetna obsloga z paliwem kup sobie kominek ale poczytaj o obsludze troche prosze mieszkasz w bloku czyli nie jestes sama w pionie mieszka mnostwo ludzi pomysl raz nie tylko o sobie...

genny82
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja ci tego nie odradzam tylko poznaj niebezpieczenstwa zeczy ktore sa wygodne, te maja ich najwiecej. jestem uzytkownikiem takiegoz kominka.

genny82
          Zgłoś
          Odpowiedz

wszystko z glowa.

genny82
            Zgłoś
            Odpowiedz

ludzie cie przekonuja a ty miej swoja glowe i sprawdz swoje bezpieczenstwo nie sugeruj sie do konca tym kto co mowi poprostu sprawdz chodzi o ciebie i o twoich bliskich.kropa. pozdrawiam.

genny82
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Biokominki

Dziękuje za odpowiedź i podpowiedź. Rozumiem genny82 , ze chodzi ci o bezpieczeństwo pożarowe. Oczywiście masz rację. Trzeba będzie z tym uważac, jeśli się zdecyduję na kupno. Na pewno kupię z pół ekranem zasłaniającym. Ale uwierz mi ja bardziej się o mojego sąsiada alkoholika, żeby nas kiedys nie wysadził , bo z gazem też jest bardzo niebezpiecznie w blokach.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę