A mnie na tym bilbordzie drazni napisanie z wielkiej litery Ostrowczan,zaden ze mnie prof.Miodek ale ....tak jakos mam wrazenie ze taki maly byk:)ale o tym moze jakis polonista sie wypowie
Wczoraj obejrzałam debate kandydatów. Niestety najgorzej oceniam pana Kałamagę. Wykazał olbrzymią nonszalancję, brak szacunku dla konkurentów i wyborców. Był nieprzygotowany. Polityk z tak dużym doświadczeniem jak on powinien wszystkich konkurentów pozyskać dla siebie, dla miasta. On jest duży dzieciak, który uważa, że należy się jemu prezydentura. Mam nadzieję, że mieszkańcy miasta nie dadzą się nabrać na jego socjotechniczne zagrywki. Jest to tylko opakowanie. Sztuczne, białe zęby i opalenizna nie wystarczą aby byc prezydentem. Trzeba jeszcze wykazać się troską o mieszkańców miasta. Niestety wskutek jego rządów i TOS-u może byc zlikwidowany powiat ostrowiecki. To powód ucieczki!
jutro powiesimy tam swoje bilboardy i poczekamy na reakcje Nowa Prawica Ostrowiec
Czego jak sie ma twoje pieniądze niewolno
To woła o pomstę do nieba! Jak tak można, miejsca takie jak szkoły, szpitale, urzędy powinny być apolityczne! A tego buca widać wszędzie...