widocznie niektórym wolno więcej!
a może lamp -słupów zabrakło?
w szkołach, przy szkołach nie może być żadnej kampanii,decyzja urzedu,wiec jakim prawem bilbord/??jakieś niejasności.
TOS dyrektoruje, to i bilbord akuratny. Ale pytanie goscia mad231, bardzo trafione.
co się nie robi dla swoich?
przecież ten bilbord jest zawieszony na ogrodzeniu prywatnego domu, a nie szkoły! czy ktoś tu jest ślepy?!!!!
to jest żałosne a pozatym nagrywanie kampani z profesorami z kardiologi z krk i pania co otworzy firme na starym zakladzie zakrawa o smieszność a co z zamknietym interspeedem???
Gdzie się nie jedzie to Kałamaga. Ostatnio przez jego plakaty powieszone na słupach oświetleniowych prawie miałem wypadek i nie dlatego, że się zagapiłem na jego opaleniznę i białe zęby... Wyjeżdżałem z uliczki osiedlowej, a plakaty, mimo iż małe skutecznie utrudniały obserwację drogi. Gdy zacząłem wyjeżdżać okazało się, że plakat zupełnie zasłonił mi samochód nadjeżdżający z prawej strony. Zdążyłem się jedynie wychylić i musiałem hamować. Gdyby samochód jechał z lewej strony i zasłoniłby mi go plakat wyjechał by mu prosto przed maskę...
Pana Kałamagę uprasza się aby sobie już odpuścił bo i tak wyborów nie wygra, a oprócz tego, że jego kampania oszpeca nasze miasto to dodatkowo stwarza niebezpieczeństwa.
A dlaczego w ogóle na terenie placówki samorządowej wiszą jakiekolwiek billboardy wyborcze?
Pomijając już fakt, że to miłościwie nam panujący, takie jednostki nie powinny być w to zaangażowane. No chyba, że w tym mieście pewne zasady niektórych nie dotyczą.
Chciałbym zaapelować o zdjęcie reklam zagrażających bezpieczeństwu ruchu. Jak po raz pierwszy zobaczyłem tą czerwoną twarz i demonicznie białe zęby to dostałem spazmów śmiechu. Myślę ze to gorsze od rozmowy przez komorke w trakcie jazdy.
Wreszcie starosta widzi,słyszy,czyta co mówią o nim inni.Dlaczego ten pan ma tak złą opinię?????
Dyrektor, to kandydat PO (koalicjant Zdzisława) do rady powiatu.
co mu dadzą te wszystkie bilboardy i jak on i cały Tos juz są przegrani, pieniadze wyrzucone w błoto
A na Orliku na Ogrodach też może sobie wisieć bezkarnie? przecież to chyba własność miasta?