Z okazji świat, nie zrobię problemu pracownikom biedronki którzy nie wpuszczali ludzi na zakupy przed godzina zamknięcia sklepu.
To nie tylko ja nie zostałem wpuszczony ??:) ale z drugiej strony rozumie tych ludzi i tez chciał bym jak najszybciej iść do domu...
Ja również...ale nie tylko oni pracowali. Zawsze jest larum tylko o supermarkety.
Skąd tam wziol się ten pseudo ochroniarz :) gdyby nie swieta to ja bym im koło dupy zrobił ale to będzie mój dobry uczynek i odpuszczę , a panią jak się nie chce pracować to trzeba było wolne wziasc wogole jakie mieli argumenty :) jeśli sklep jest czynny do 13 to znaczy ze mam prawo wejść nawet o12 59 Aa ten schab co stał w drzwiach chyba za bardzo przejol się rola
Ty sie bardziej przejmij ortografia .
mocno zaszalałeś z ortografią :)
Na początku użyj słownika jak masz robić wywody na forum. Ciekawy jestem debilu w jakiej branży pracujesz? I czy jak ktoś by do Ciebie przyszedł minutę przed Twoim wyjściem, czy byłbyś zadowolony. Czy ludzie są naprawdę tak nienormalni, że od tygodnia przed wigilią robią zakupy jak szaleni. W wigilię sklepy były czynne do 13 i co?! Czekałeś na ostatnią chwilę! Nie mogłeś iść wcześniej? Ludzie pracujący tam też mają rodziny i chcą z nimi spędzić święta!
Puściły ci zwieracze Zenek ?? Poprostu była beka niby cwaniak ... a wyszło jak wyszło :)
Słuchaj każdy ma rodzinę i święta
Słuchaj gościu jak byś miał trochę oleju w głowie i był na jego miejscu to tosamo byś zrobił ale łatwiej jest kogoś opisać prawda
A ja nie będę komentować zachowania klientów których ochrona nie mogła wygonic że.sklepu mimo że minęło prawie pół godziny od planowanej godziny zamknięcia ...
Nienażarte bydło -tak w skrócie