Wiem jak funkcjonuje system, ale wcale mi nie jest do śmiechu, gdy wysłuchuje ile to mi kary nie naliczą za książki, których na oczy nie widziałam. Błąd błędem, ale ktoś za obsługę bierze odpowiedzialność i również za porządek na półkach.;/ To przykra sytuacja, jakiej nikomu nie życzę;/
Bardzo czesto odwiedzam filie nr 10 i nigdy nie spotkalam sie ze zle mnie potrakowaly panie. Po prostu jak jestescie sami chamscy i nie umiecie zrozumiec ze nie jestescie jedyna osoba ktora ma tam kartke i chce wypozyzczyc ksiazke to was pozdrawiam. nie jestescie pepkiem swiata, zrozumcie. Panie sa przemile i zawsze poradza albo sprawdza kiedy ksiazka bede dostepna. troche sympatii i bedzie inaczej. Ale jesli sami jestescie niemili to nie musicie sie dziwic ze tak piszecie o Paniach.
Kasiaa chyba ty gadasz głupoty im się nigdy nic nie chce sprawdzić rozumiesz to nawet jak pisze na katalogu on line i nie pleć głupot!! wiem bo chodzę często i widze ich lenistwo nic się nie chce sprawdzić
chodzisz czesto? pfff... wez człowieku, sam/sama gadasz głupoty i tyle. rzadko tam bywasz i widac ze sie nudzisz bo obgadujesz innych. wez sie za cos i zacznij działać.
Jest rok 2015 a w bibliotekach nadal nic sie nie zmienia Nadal puste biblioteki. bo panie kawe pija na zapleczu za co one biorą pieniądze pisze tak bo przeczytałam wątek ,,nowości w bibliotece<<
Polecam książkę młodego ukraińskiego pisarza:
BOT
KIDRUK MAKSYM
przeł. Julia Celer
Wydawnictwo Akurat, 2014.
Ciekawe jest spojrzenie na ich najnowszą historię przez prymat współczesnej literatury.
Książka jest w 10 filii.