23:22 TAK! A co, zazdrościsz?
Odp.: Jeden z radnych gejem? Wiedzieliście?
Chory kotek gej
Pan kotek gej był chory i leżał w łóżeczku,
I przyszedł pan doktor: „Jak się masz, koteczku”!
— „Źle bardzo...” — i chuja wyciągnął do niego.
Wziął za skórę pan doktor poważnie chorego,
I dziwy mu prawi: — „Zanadto się ruchało,
Co gorsza, nie cipki, lecz męskie kakao;
Źle bardzo... gorączka! źle bardzo, koteczku!
Oj! długo ty, długo poleżysz w łóżeczku,
I nic ruchać nie będziesz, celibat i koniec:
Broń Boże dupeczki, odbyty lub stolec!”
— „A kiszki nie można? — zapyta koteczek —
Lub z ptaszka małego possać woreczek?"
— „Broń Boże! Pas cnoty i odwykówa ścisła!
Od tego pomyślność w leczeniu zawisła”.
I leżał koteczek; penisy i jądra
Nie tknięte, z daleka pachniała mu trąba.
Patrzcie, jak złe wykolejenie! Kotek przebrał miarę;
Musiał więc nieboraczek srogą ponieść karę.
Tak się i z wami kochani moi stać może;
Od wykolejeństwa strzeż was Boże!
___
Cisza jest wygodna dla władzy.
Jest niebezpieczna dla Obywateli.
Misją naOSTRO.info jest wypełnianie tej ciszy faktami. W przeciwieństwie do wielu mediów, nie zamykamy treści za paywallem. Wierzymy, że dostęp do rzetelnej informacji to prawo każdego mieszkańca.
Jednak niezależność ma swoją cenę. To godziny analiz, paliwo i setki telefonów. Jeśli czytasz nas regularnie i uważasz, że taka praca jest potrzebna – prosimy o wsparcie.
Właśnie dowiedziałem się,że zostałem bezrobotnym,przyjąłem się do śmiesznej firmy gdzie praktyki przyjęcia i zwalniania to normalność.Czy Ktoś wie gdzie są miejsca pracy dla mężczyzny z prawem jazdy kat.B?
Przy tak niskim bezrobociu na poziomie 5,4% w roku ubiegłym i ok 5,8% w roku bieżącym nawet minimalna zmiana stanowi spory procent.
Warto podkreślić że bezrobocie jest poniżej 6% bo ktoś może zrozumieć że wysokie jak w nagłówku.
Chyba, że to miała być świadoma manipulacja, to przepraszam, że wyjaśniłem.
Dokładnie tak. Bezrobocie jest mniejsze niż 6% i nie jest to wiele. Zawsze około 3-4% to bezrobocie z wyboru i to się nie zmieni.
Pozostałe 2-3% to faktycznie poszukujący pracy ale często na konkretnych warunkach a nie jakiekolwiek.
Jednocześnie zawsze istnieje kilka procent miejsc pracy, na które nie ma chętnych.
Wielu ma bardzo wysokie wymagania,a do roboty ciężko sie zmusić.Znajomy potrzebowal do zbioru owoców placil b.dobrze ale cięzko bylo znależć.A to krzyz go boli a to co innego.
Masakra chcieli by posiedziec polezec i żeby im ktos jeszcze ze 400zl zarobic dziennie.
Dlatego bedzie coraz więcej bezrobotnych,niechcesz przyjdzie inny juz niedlugo